eşşek herif
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,394
Birkaç saate Abdullah abi sistemleri yayınlayacak o zaman görürsünsen daha iyisini oner hemen şimdi aynı fiyata gorelım tamam deyım
Birkaç saate Abdullah abi sistemleri yayınlayacak o zaman görürsünsen daha iyisini oner hemen şimdi aynı fiyata gorelım tamam deyım
bir kaç saate degıl sımdı at goreyım onu herkes biliyor cıkıcak diyeBirkaç saate Abdullah abi sistemleri yayınlayacak o zaman görürsünayrıca 1660s r5 1600 sisteme 450w psu ile 8.2k vermek yalnızca senin yapabileceğin bir şey olabilir
![]()
dalga mı geçiyosun canım
sen kıvırma 1660 superli daha dusuk fiyatlı ay ozellıklerde sıstem paylaş link at bekliyorum o zaman ggoreyimBirkaç saate Abdullah abi sistemleri yayınlayacak o zaman görürsünayrıca 1660s r5 1600 sisteme 450w psu ile 8.2k vermek yalnızca senin yapabileceğin bir şey olabilir
![]()
dalga geçmiyorum almayı dusundu sisteme göre daha uygun ve özellik olarak daha iyi bir ürün psuya gelince 120w 1660super 65w işlemci gayette yeterli bir psudalga mı geçiyosun canım
psu yeterlidir ona bişey demiyoruz işlemci bu fiyata göre düşük diyoruzsen kıvırma 1660 superli daha dusuk fiyatlı ay ozellıklerde sıstem paylaş link at bekliyorum o zaman ggoreyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dalga geçmiyorum almayı dusundu sisteme göre daha uygun ve özellik olarak daha iyi bir ürün psuya gelince 120w 1660super 65w işlemci gayette yeterli bir psu
konu aç bakalım 450w psu 1660s için yeterli midir diye görürsün olanları ayrıca attığın sistem çöp gamegaraj üzerinden 8k fiyata satılan sistemlere tek tek göz gezdirebilirsin.sen kıvırma 1660 superli daha dusuk fiyatlı ay ozellıklerde sıstem paylaş link at bekliyorum o zaman ggoreyim
dalga geçmiyorum almayı dusundu sisteme göre daha uygun ve özellik olarak daha iyi bir ürün psuya gelince 120w 1660super 65w işlemci gayette yeterli bir psu
psu yeterli değil 450w psu yetmezpsu yeterlidir ona bişey demiyoruz işlemci bu fiyata göre düşük diyoruz
bana link at bakayım buraya paylaş ben orda burda var demekle olmuyor varsa paylaşkonu aç bakalım 450w psu 1660s için yeterli midir diye görürsün olanları ayrıca attığın sistem çöp gamegaraj üzerinden 8k fiyata satılan sistemlere tek tek göz gezdirebilirsin.bırak bu işleri dersine çalış adam ol mesleğini eline al yoksa bu işi yaparken aç kalırsın
psu yeterli değil 450w psu yetmez
o konuda da haklısın bence 1660s için min 550w lazımkonu aç bakalım 450w psu 1660s için yeterli midir diye görürsün olanları ayrıca attığın sistem çöp gamegaraj üzerinden 8k fiyata satılan sistemlere tek tek göz gezdirebilirsin.bırak bu işleri dersine çalış adam ol mesleğini eline al yoksa bu işi yaparken aç kalırsın
psu yeterli değil 450w psu yetmez
belli değil googledan odeme yöntemlerini adreslerini kaydet ayarla bekle hemen al cıktıgı gıbı sonrab baktın pahalı iptal edersinpeki donanım arşivinin yayınlayacağı video tam olarak saat kaçta çıkacak bellimi ?
Şimdi çıktı hocam, kaçırmayınpeki donanım arşivinin yayınlayacağı video tam olarak saat kaçta çıkacak bellimi ?