Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
CB77 izleyiniz.RTX 3060 gpu usage (en yukarda solda) izlerseniz dar boğaz yapmadığını görürsünüz.
CB77 izleyiniz.RTX 3060 gpu usage (en yukarda solda) izlerseniz dar boğaz yapmadığını görürsünüz.
2080 hariç 3060 ti kadar her kartı kullanabilirim yani öyle miyapmaz
optimizasyon sıkıntılı oyunda kıyaslama yapmayın lütfen.CB77 izleyiniz.
3070'e kadar takabilirsin muhtemelen. internetten araştır 3070'i geçmeyen kartlardan seçebilirsin.2080 hariç 3060 ti kadar her kartı kullanabilirim yani öyle mi
anladım hocam yardım eden herkese çok teşekkürler.optimizasyon sıkıntılı oyunda kıyaslama yapmayın lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3070'e kadar takabilirsin muhtemelen. internetten araştır 3070'i geçmeyen kartlardan seçebilirsin.
Dostum, COD izleyin o zaman. Bir bilgim var ve paylaşıyorum. Bu işlemciyle maksimum RTX 2060S kullanılır.optimizasyon sıkıntılı oyunda kıyaslama yapmayın lütfen.
3070'e kadar takabilirsin muhtemelen. internetten araştır 3070'i geçmeyen kartlardan seçebilirsin.
3060 Tİ ile darboğaz yaşanır.2080 hariç 3060 ti kadar her kartı kullanabilirim yani öyle mi
hocam %90'larda gpu kullanımı ne zamandır darboğaz oldu? attığım videodaki cod oyunlarını izleyin. gpu kullanımı ve cpu kullanımı gayet normal seviyelerde.Dostum, COD izleyin o zaman. Bir bilgim var ve paylaşıyorum. Bu işlemciyle maksimum RTX 2060S kullanılır.
%65 civarında geziniyor. %90 da darboğaz var demektir. Lütfen tam bilmeden yorum yapmayın, iyi akşamlar.hocam %90'larda gpu kullanımı ne zamandır darboğaz oldu? attığım videodaki cod oyunlarını izleyin. gpu kullanımı ve cpu kullanımı gayet normal seviyelerde.
Ayrıca darboğaz demek işlemcinin %100 yükse girmesi değildir. Biraz detaylı araştırma yaparsan doğru bilgiye ulaşabilirsiniz.%65 civarında geziniyor. %90 da darboğaz var demektir. Lütfen tam bilmeden yorum yapmayın, iyi akşamlar.
darboğazın açılımı nedir peki küçük bir özet geçebilirmisiniz?%65 civarında geziniyor. %90 da darboğaz var demektir. Lütfen tam bilmeden yorum yapmayın, iyi akşamlar.
Ayrıca darboğaz demek işlemcinin %100 yükse girmesi değildir. Biraz detaylı araştırma yaparsan doğru bilgiye ulaşabilirsiniz.
Reis Simdi csgo ekran karti 99% veya islemci 99%olmuyor ne simdi darbogazmi var?%65 civarında geziniyor. %90 da darboğaz var demektir. Lütfen tam bilmeden yorum yapmayın, iyi akşamlar.
Ayrıca darboğaz demek işlemcinin %100 yükse girmesi değildir. Biraz detaylı araştırma yaparsan doğru bilgiye ulaşabilirsiniz.
ne anlatmaya çalıştınız anlamadım.%65 civarında geziniyor. %90 da darboğaz var demektir. Lütfen tam bilmeden yorum yapmayın, iyi akşamlar.
Dikkatli bakacak olursan GPU kullanımı %65'lere kadar düşüyor. İlla işlemcinin %100 yükte olması gerekmiyor çünkü COD tekli çekirdeği yoğun kullanıyor. GPU'nun %90'da olması demek, %10 darboğaz olması demek. Tabi grafik ayarları ultradaysa. Eğer düşük ayarlarda herhangi bir oyunu açacak olursan örneğin valorant, CPU %45, GPU %55 civarında seyredecektir. Anlamadığın bir yer varsa tekrar sorabilirsin. Amacım bilgiyi aşılamak.ne anlatmaya çalıştınız anlamadım.
cod oyunlarına baktığımda işlemci ortalama %50-60 kullanımda, ekran kartı ortalama %80-90 kullanımda.
işlemci ve ekran kartı kullanım ortalaması kaç olması lazım ki sizin bildiğiniz darboğaz olmasın.
bence attığım videolardaki değerler gayet normal ve bir darboğaz söz konusu değil.