VirtudeN
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 649
- İsim
- Erdem
Aquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Işlemci yüksek ekran kartıni düşük tutmamın sebebi 1 2 yıl sonra 2060 ve üstü ekran kartını alacak olmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sistemin ekran kartını 1650 super yapıp sistemden ssdyi çıkarıp başka yerden apacer 240gb ssd alıcam ama işlemcinin bu anakartta 2666mhz çalısması bana sorun yaratırmı ram için biosta ayar yapılıyormuş tam bilmiyorum amaAquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Işlemci yüksek ekran kartıni düşük tutmamın sebebi 1 2 yıl sonra 2060 ve üstü ekran kartını alacak olmam
Bu arada sistem 5895 tutuyor
Pardon 4895tlBu sistemin ekran kartını 1650 super yapıp sistemden ssdyi çıkarıp başka yerden apacer 240gb ssd alıcam ama işlemcinin bu anakartta 2666mhz çalısması bana sorun yaratırmı ram için biosta ayar yapılıyormuş tam bilmiyorum amaAquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu arada sistem 5895 tutuyor