i5 10400F Oyuncu Sistemi

Ekran kartı ile beraber 7000 yapmam gerekiyor ancak ekran kartı fiyatları uçmuş durumda bu paylaştığım sistemi de indirimler ile almayı düşünüyorum.
Bence de öyle yapın çünkü bu fiyata 2060lı sistem toplanır fiyatlar düşünce.

Bence de öyle yapın çünkü bu fiyata 2060lı sistem toplanır fiyatlar düşünce.
Farkındayım biraz daha bekleyeceğim ancak sıkıntı durum şu farklı sitelerden ayrı ayrı parçalar almak istemiyorum çoğu site fazlasıyla vade farkı koyuyor ayrıca montaj hakkında bilgi sahibi değilim, benim durumuma en uygun sitelerden biri incehesap gözüküyor ancak indirime ihtiyacım var gibi gözüküyor böyle bütçemi çok aşıyorum.

veya ışıklı mışıklı.
200 daha koysan sanırım 3600 mhz CL 16 var ama önemli değil bunlar da yeterli.

Farkındayım biraz daha bekleyeceğim ancak sıkıntı durum şu farklı sitelerden ayrı ayrı parçalar almak istemiyorum çoğu site fazlasıyla vade farkı koyuyor ayrıca montaj hakkında bilgi sahibi değilim, benim durumuma en uygun sitelerden biri incehesap gözüküyor ancak indirime ihtiyacım var gibi gözüküyor böyle bütçemi çok aşıyorum.
Bence öyle düşünme tek tek toplamak uyguna geliyor baya.Ayrıca sistemi kendin montajlarsan zevkli olur ayrıca deneyim olur.

Bence öyle düşünme tek tek toplamak uyguna geliyor baya.Ayrıca sistemi kendin montajlarsan zevkli olur ayrıca deneyim olur.
Peki farklı satıcılara nasıl güveneceğim mesela parça parça aldığımda parçaları çalıştırıp deneme şansım olmayacak sistemi bir araya getirene kadar o riske girilebilir mi sizce?

bence kasayı spec delta rgb yapın.

Peki farklı satıcılara nasıl güveneceğim mesela parça parça aldığımda parçaları çalıştırıp deneme şansım olmayacak sistemi bir araya getirene kadar o riske girilebilir mi sizce?
Yok dostum her önüne gelenden almican zaten. Akakçeden takip et oradan al.Sıkıntılı çıkarsa iade edersin.

Yani tam olarak bilmiyorum ama ince hesabın cuma gecelerinde de alınır bu arada o da aklında bulunsun.
Düşüncem şimdilik o yönde cuma gününü bekliyorum. Paylaştığım parçaları kaç tl bandında alırsam f/p olur sizce?

Düşüncem şimdilik o yönde cuma gününü bekliyorum. Paylaştığım parçaları kaç TL bandında alırsam f/p olur sizce?
bence ekran kartını 2060 yaparsan 7 bin 8bin arası uygun olucak "bu dönem" için.

Geri