Ne için alıyorsunuz?R5 3600 mü 10400F mi
hem tekli hem de çoklu işlemci de hangisi daha iyi teşekkürler.
Oyun performansı olarak 10400F bir tık önde.
Ama OC ve Render yapacaksanız 3600.
Ne için alıyorsunuz?R5 3600 mü 10400F mi
hem tekli hem de çoklu işlemci de hangisi daha iyi teşekkürler.
O AMD'de de çıkacak yalnız. AMD bu sene soket değiştirecek.Ne yani ? 11.Nesil çıkacak sonra arkadaş işlemciyi yükseltmek isteyince bir de anakart masrafı çıkacak
Amd nin 11.Nesil işlemcisi mi olacak şimdiO AMD'de de çıkacak yalnız. AMD bu sene soket değiştirecek.
Orada AMD'de de anakart masrafı çıkacak dediğimi sen de biliyorsun.Amd nin 11.Nesil işlemcisi mi olacak şimdi
Neden söylenmesin hocam? 11. Nesil fiyatları ne kadar olacak bilinmiyor ve her sene yeni işlemci çıkacak diye yenileri mi beklensin? Ben durumu olan insanlar dışında her sene sistem yenileyen kişilerin olduğunu düşünmüyorum. Yeni parçalar çıktığı zaman hemen bir önceki nesil kötü ilan ediliyor. Bu kafadan çıkılması gerek bence.11.Nesil çıkıyor ? Ve hala 10400f mi diyorsunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence r5 3600
Abartma.10400f, 3600'ü çarpa çarpa yener.
Kötü demedim eğer 11.Nesil ile işlemciyi yükseltmek isterse bir de anakart masrafı çıkacakNeden söylenmesin hocam? 11. Nesil fiyatları ne kadar olacak bilinmiyor ve her sene yeni işlemci çıkacak diye yenileri mi beklensin? Ben durumu olan insanlar dışında her sene sistem yenileyen kişilerin olduğunu düşünmüyorum. Yeni parçalar çıktığı zaman hemen bir önceki nesil kötü ilan ediliyor. Bu kafadan çıkılması gerek bence.