İ5 10600 Alınır mı (K olmayan)

Sen olsan hangisini tercih ederdin
10. Nesil alamazsin zaten çünkü stok yok :D ryzenler çoktandır piyasada ki stok sıkıntıları falan da yok ama suan 10700f bulunmuyor turkiyede ve bulunsa bile ya stok az ya da kazik sitelerde satılıyor ve anakart konusunda da stok sıkıntısı var neyse ilerde stok sıkıntısı olmazsa zaten 10700f + z490 p yi sanirim 4000 tl den ucuza da alabilirsin indirim vs bekleyerek ve iki işlemci konusunda tabi ki 10700f her türlü iyi ama ışte stok yok. :D

10. Nesil alamazsin zaten çünkü stok yok :D ryzenler çoktandır piyasada ki stok sıkıntıları falan da yok ama suan 10700f bulunmuyor turkiyede ve bulunsa bile ya stok az ya da kazik sitelerde satılıyor ve anakart konusunda da stok sıkıntısı var neyse ilerde stok sıkıntısı olmazsa zaten 10700f + z490 p yi sanirim 4000 TL den ucuza da alabilirsin indirim vs bekleyerek ve iki işlemci konusunda tabi ki 10700f her türlü iyi ama ışte stok yok. :D
Eylül gelsin o zaman tekrar açarız bu mevzuyu :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Baktım kankada ben genel olarak hesapladım şuanki karar verdiğim sisteme göre 300 TL falan pahalı oluyor z490p alırım yanına (İntel alırsam tabii :D) Bir de şu ram frekansı sınırlama olayını anlatır mısın
300 tl ye 10700f fazlasiyla değer bu arada yani anakartla beraber ki z490 p, a pro anakartlara gore cok daha iyi ve ram frekans sınırlama olayı h ve b anakartlarda var yani i5 ve i3 te en fazla 2666 mhz killanabiliyirsun ama i7 ve i9da 2933 mhz ama z serisi anakartlarda cok daha yuksek ce zaten cok kaliteli kartlar z490 serisi ve ilerde 11. Nesilde k islemci alabilirsen cok iyi olur daha ileri dönük b ye göre

300 TL ye 10700f fazlasiyla değer bu arada yani anakartla beraber ki z490 p, a pro anakartlara gore cok daha iyi ve ram frekans sınırlama olayı h ve b anakartlarda var yani i5 ve i3 te en fazla 2666 mhz killanabiliyirsun ama i7 ve i9da 2933 mhz ama z serisi anakartlarda cok daha yuksek ce zaten cok kaliteli kartlar z490 serisi ve ilerde 11. Nesilde k islemci alabilirsen cok iyi olur daha ileri dönük b ye göre
Z490p attığın linki ilk açtığımda 1100 liraydı sonra 1600 olmuş z490-a pro kötü mü

para varsa neden olmasın ? Ben yinede AMD alırdım çok pahalı bu Intel beyin işlemcileri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

VRM olarak aynı gibi ama pek emin olamadım.
Z490-A PRO seçerdim ben, daha fazla ARGB girişi var :D.
abi sende napıcan o kadar ARGB girişini ? masanın altına, kasanın içine ve monitörün arkasına led mi çekicen ? :D

abi sende napıcan o kadar ARGB girişini ? masanın altına, kasanın içine ve monitörün arkasına LED mi çekicen ? :D
Dostum bana sonsuz tane lazım orasını karıştırma ama bu bir özellik.
2020 yılında ARGB girişi artık olmazsa olmaz.
İsterse alacak kişinin RGB/ARGB ile bir alakası olmasın, bu bir özelliktir.

Stok sıkıntısının sebebi nedir

Dostum bana sonsuz tane lazım orasını karıştırma ama bu bir özellik.
2020 yılında ARGB girişi artık olmazsa olmaz.
İsterse alacak kişinin RGB/ARGB ile bir alakası olmasın, bu bir özelliktir.
aslında güzel olur açarsın mystic light ı tüm kasa senkronize şekilde üff masanın altındaki ledler kasanın içindeki ledleride kontrol edicen efsane olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stok sıkıntısının sebebi nedir
İnsancıklar yorulmuş işlemci yapmaktan birde fabrikasına haciz geldi diyorlardı

Geri