The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
esnaf olmuş revRev'e bak kendi sistemi yetmedi millete overclock yapmaya başladı.
esnaf olmuş revRev'e bak kendi sistemi yetmedi millete overclock yapmaya başladı.
Umarım birinin sistemi elinde patlamazŞu işten para alsam zengindim. Ayrıca OC yap diye millet değil millete ben ısrar ediyorum. Adamın işlemci K OC yapmıyor! (!)
OC yapmaya ben ikna ettim onu . Yoksa OC işlemciyi yakar demişler buna :dŞu işten para alsam zengindim. Ayrıca OC yap diye millet değil millete ben ısrar ediyorum. Adamın işlemci K OC yapmıyor! (!)
Çok zor ama Görkem gaza gelip 2V ver derse olabilir.Umarım birinin sistemi elinde patlamaz
1.74v verdim 2v' mı veremicem?OC yapmaya ben ikna ettim onu . Yoksa OC işlemciyi yakar demişler buna :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok zor ama Görkem gaza gelip 2V ver derse olabilir.
T6 ile verirsin ama işlemciye ne olur denemek lazım.1.74v verdim 2v' mı veremicem?
Dolar oldu 8tl bu devirde PC toplanmazKeske benimde @RevDeisDou'ya OC yaptırabileceğim bir PC olsa.
Hocam paylastığım durum herseyi açıklıyorDolar oldu 8tl bu devirde PC toplanmaz
Çok fark olmayacaktır bir daha uğraşmaya değmez.Tekrar ediyorum iyi hoş ama bence allcore 5.0 cekip idael voltajı bulun tekrardan gereksiz ısı verşyorsunuz işlemcşye 5.1 ile 5.0 attıgın tas kusu ürkütmez lafı var ya ha o işte
0.1 GHz yetişememişsin