abo 5900x bi aralar 4k filandı. bilmiyordum5900x ?
K'da da var.
Doğru diyorsun ben kf sandım değilmiş.
Mod olcan bunlara dikkat et yawDoğru diyorsun ben kf sandım değilmiş.
k, KF, ve düz 10600. Benim ekran kartım külüstür ben grafik birimi olanı almak istiyorum ama hem dahili grafik birimi hemde ekran kartı aynı anda çalışır mı ? birde kf nin farkı nedir10600K'da da anı şekilde grafik birimi var. Sonunda F yazmıyorsa grafik birimi var demektir. 10600K OC olabilmektedir. Eğer ekran kartı ile kullanacaksanız 10600KF de bakabilirsiniz. Bu arada zaten 10600k ve 10600kf, 10600'den daha ucuzmuş akakçede.
Aynı anda çalışır. Ama ilerde kart alacaksanız 5600x çok daha mantıklı olur.k, KF, ve düz 10600. Benim ekran kartım külüstür ben grafik birimi olanı almak istiyorum ama hem dahili grafik birimi hemde ekran kartı aynı anda çalışır mı ? birde kf nin farkı nedir
İlerde zaten yeni bir kart alacakmışsınız. Bence bir süre onunla idare etmenize değer. 5600X 10600K'yı tokatlıyor çünkü.rahatça ekran kartını besleyeceğinden dolayı mı yoksa başka bir sebebi var mı dostum
ben zaten stok şekilde oc siz kullanacağımı belirtmiştim.Ama youtube'deki fps testlerinde çok benzer sonuçlar veriyorlar kafamı karıştırdı biraz bu durum.İlerde zaten yeni bir kart alacakmışsınız. Bence bir süre onunla idare etmenize değer. 5600X 10600K'yı tokatlıyor çünkü.
Şöyle söyleyeyim, 5600X oyunlarda 10900k performansı veriyor gerisini siz düşünün.ben zaten stok şekilde oc siz kullanacağımı belirtmiştim.Ama youtube'deki fps testlerinde çok benzer sonuçlar veriyorlar kafamı karıştırdı biraz bu durum.
Değerli yorumun için teşekkür ediyorum. B450 tomahawk ve ryzen 5 5600x ikilisinin uyumlu çalışacağını düşünüyorum. Aklımda sadece psu sorusu kaldı 550 watt üstü koruması kötü olmayan bir psu önerin var mı dostumŞöyle söyleyeyim, 5600X oyunlarda 10900k performansı veriyor gerisini siz düşünün.
Arkadaşlar bu iki işlemci arasında performans farkı var mı aralarındaki fark nelerdir ?