11400 ile 2060 uyumlu mudur?
Darboğaz vs sıkıntı olur mu?
Cevaplarsanız sevinirim
Darboğaz vs sıkıntı olur mu?
Cevaplarsanız sevinirim
Yok knk bekle ss atcam lütfen fiyatına takılma güvenmiyor babam vs vatan da da tanıdık var o yüzden lütfen yadırgamaOlmaz, çok da güzel olur. Ultimata 11400 demi
SSD sorunlu büyük ihtimalleY
Yok knk bekle ss atcam lütfen fiyatına takılma güvenmiyor babam vs vatan da da tanıdık var o yüzden lütfen yadırgama
SSD sorunlu büyük ihtimal
Knk sistem sence nasıl? Güncel oyunlarda oynatır mı? Baktım SSD ye 1700/1600 knk ilerde değiştiririm zatenSSD sorunlu büyük ihtimalle
Vatan olunc ane oluyor sorunsuz model mi satıyortlartVatan gibi bir mağazanın SSD sorunlu olması pek mümkün gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vatan gibi bir mağazanın SSD sorunlu olması pek mümkün değil
Knk sistem sence nasıl? Güncel oyunlarda oynatır mı? Baktım SSD ye 1700/1600 knk ilerde değiştiririm zaten
Cevaplarsan sevinirim
Kanka işte babam anlatıyordu o tanıdık duydu ayarlarız dedi tamam demiş oldu babamVatan olunc ane oluyor sorunsuz model mi satıyortlart
Yeniden soruyorum knk sistem nasıl??Vatan olunc ane oluyor sorunsuz model mi satıyortlart
Linki atsanaKanka işte babam anlatıyordu o tanıdık duydu ayarlarız dedi tamam demiş oldu babam
Yeniden soruyorum knk sistem nasıl??
Aynı sebebden bende aynı sistemi alicam bir iki güneY
Yok knk bekle ss atcam lütfen fiyatına takılma güvenmiyor babam vs vatan da da tanıdık var o yüzden lütfen yadırgama
Linki atsana
MaalesefAynı sebebden bende aynı sistemi alicam bir iki güne
SSD modeli iyi galiba, kurtarır aslında fiyatı iyi gibi, PSU'dan emin değilimINTEL 11400-ASUS DUAL-RTX2060-O6G-EVO-ASUS-PRIME B560M-A-KIOXIA 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 11400-ASUS DUAL-RTX2060-O6G-EVO-ASUS-PRIME B560M-A-KIOXIA 500GB SSD-16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Maalesef![]()
SSD modeli iyi galiba, kurtarır aslında fiyatı iyi gibi, PSU'dan emin değilim
10400 tlFiyatı nedir ??