hocam ben işlemci çok ısındığı için dün fanı çıkarttım tam oturmamış olabilir diye büyük bir ihtimalle macunu biraz sıyırdım stock fan olduğu içinde şüpheleniyorum1 işlemci arzalı
2 anakart arzalı
3 psu arzalı
4 sistemi monte eden kişi arzalı ve soğutucuyu oturtamadı.
1 işlemci arzalı
2 anakart arzalı
3 psu arzalı
4 sistemi monte eden kişi arzalı ve soğutucuyu oturtamadı.
onun için tekrar açtım fakat fan yerine oturmuş vaziyette hatta tekrar çıkarıp taktım sorun düzelmedifanın tam oturmadığından bu durum oluşuyor hocam. Dikkatli oturtursanız sorun çözülecektir.
hepsini kontrol ettim ama hepsi yerine oturmuş vaziyetteİyi bir termal macun ile yenileyin veya stok fanın ayaklarından birini oturmamış olabilirsiniz.
Hocam sorununuz fanın düzgün oturmaması. İntelin stock soğutucusu rezalet olduğu için maalesef böyle şeyler olabiliyor. Benimde başıma geldi.sistemim i5 11400f gtx 1660s stock fan kullanıyorum işlemcim boştayken biotayken bile 99 dereceden aşşağı düşmüyor bir çözüm verirmisiniz yoksa snowman T5 fanını alıcam
evetfan stok fan mı peki? İşlemcinin kendi fanı mı?
o nasıl bi kullanım la öyle? %15 da 45 watt tüketmiş.ama o işlemci 65 watt tdp. maksimum 90 watt çeker. işlemci çekeceği gücünvyarısını çektiği hjalde %16 diyor. fps deyüksek.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
onun için tekrar açtım fakat fan yerine oturmuş vaziyette hatta tekrar çıkarıp taktım sorun düzelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hepsini kontrol ettim ama hepsi yerine oturmuş vaziyette
Bende i5 11400f kullanıyorum stok fan ile ama 100 derece almıyorumsistemim i5 11400f gtx 1660s stock fan kullanıyorum işlemcim boştayken biotayken bile 99 dereceden aşşağı düşmüyor bir çözüm verirmisiniz yoksa snowman T5 fanını alıcam
oyun kısıtladığı için olabiliro nasıl bi kullanım la öyle? %15 da 45 watt tüketmiş.ama o işlemci 65 watt tdp. maksimum 90 watt çeker. işlemci çekeceği gücünvyarısını çektiği hjalde %16 diyor. fps deyüksek.
senin sürücü soruun olmasın? driver booster mi kullandın windows apdeyt mi?