Evet işlemciyi ana başlıkta belirttim ama aklıma takılan kısımlar var anakart olarak b560m pro alıcam ve se 224 xt kule tipi soğutucu uyumlu olur mu? Veya anakart olarak prime h510m-k alsam yanına da se 224xt soğutucuyu koysam sıkıntı çıkarır mı?
Asrock b560 pro4 veya mediamarkttan msi h510 indirimdeydiEvet işlemciyi ana başlıkta belirttim ama aklıma takılan kısımlar var anakart olarak b560m pro alıcam ve se 224 xt kule tipi soğutucu uyumlu olur mu? Veya anakart olarak prime h510m-k alsam yanına da se 224xt soğutucuyu koysam sıkıntı çıkarır mı?
h510mEvet işlemciyi ana başlıkta belirttim ama aklıma takılan kısımlar var anakart olarak b560m pro alıcam ve se 224 xt kule tipi soğutucu uyumlu olur mu? Veya anakart olarak prime h510m-k alsam yanına da se 224xt soğutucuyu koysam sıkıntı çıkarır mı?
Hayır olmaz.Peki h510m alsam performansda düşüş yaşar mıyım? Yaşarsam ne kadar yaşarım
Bütçe varsa b560m, bütçen yoksa h510.Evet işlemciyi ana başlıkta belirttim ama aklıma takılan kısımlar var anakart olarak b560m pro alıcam ve se 224 xt kule tipi soğutucu uyumlu olur mu? Veya anakart olarak prime h510m-k alsam yanına da se 224xt soğutucuyu koysam sıkıntı çıkarır mı?
Bütçe varsa az bişey daha ver b560 al kafan rahat olsunPeki h510m alsam performansda düşüş yaşar mıyım? Yaşarsam ne kadar yaşarım