Neler Yeni

i5-11400F OYUNLARDA ÇOK ISINIYOR

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
f/p kule tipi soğutucu yeterli fakat kasanında düzgün hava aldığını sanmıyorum

ZeroGhost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serhat Karaesma

babapro21

80+ Bronze

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,152
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kasada sadece egzoz fanı var, fan takviyesi lazım.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Snowman x6 kullanıyorum aynı işlemciyle.Güç limitide kaldırılmış halde ve ısınmıyor asla.Kule tipi işinizi görecektir.Macun olarak arctic kullanıyorum.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Oğuzhan
Dostum ne olursa olsun o işlemci 95+ derecelerde çalışmaz.
Fan oturmamış olabilir eski macunu sil yeni macun sür (ne ince ne kalın ortalama) ve iyi oturt fanı.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ne olursa olsun o işlemci 95+ derecelerde çalışmaz.
Fan oturmamış olabilir eski macunu sil yeni macun sür (ne ince ne kalın ortalama) ve iyi oturt fanı.
Dostum aynen böyle bir yorum daha almıştım önceden, bilgisayar montajlamasını bilmediğimden ötürü çıkarıp tekrar taktım ancak oturtmaya çalışmama rağmen oldu mu emin değilim açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi bir bilgisayarcıya götürsem ve kasaya birkaç fan taktırsam (üste ve öne) bir fark olabilir mi? Bir de bilgisayarcıyı çok tanımıyorum ama bir sorun olur mu sizce?

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Oğuzhan
Dostum aynen böyle bir yorum daha almıştım önceden, bilgisayar montajlamasını bilmediğimden ötürü çıkarıp tekrar taktım ancak oturtmaya çalışmama rağmen oldu mu emin değilim açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi bir bilgisayarcıya götürsem ve kasaya birkaç fan taktırsam (üste ve öne) bir fark olabilir mi? Bir de bilgisayarcıyı çok tanımıyorum ama bir sorun olur mu sizce?
Dostum kasaya fan taktırmakla olacak iş değil bi 90-100 derecelerden bahsediyorsun. İşlemci soğutucusunu değiştirip öyle dene

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Sorunum başlıkta gördüğünüz gibi, bu işlemci ile oyunlarda 95+ sıcaklık alıyorum. Ne yapmalıyım (sıvı soğutma mı, kule tipi mi, kasaya fan mı eklemeliyim, termal macun mu)?

Kasam şu model: https://www.incehesap.com/gamepower-mythril-550w-80-bronze-dahili-psulu-kasa-fiyati-46546/

Bilgisayarı alalı 3 ay oldu.
Bu sıcaklıklara stock soğutucu çıkmaz. Bence bir termal macun falan değişin. Soğutucu yerine tam oturmuş mu onu kontrol edin, fanı falan dönüyor mu onlara da bakın. Dediğim gibi o sıcaklıklara stock soğutucu ile çıkmanız imkansız.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Güç limiti dediğiniz şey nedir tam olarak açabilir misiniz? Kaldırılmış olması ne gibi bir avantaj?
Stock olarak 65w sınırı var ve işlemci tam performansını gösteremiyor yeterli güç gelmediği için.Biosda ayarı var kule tipi ve ya sıvı soğutucum var tarzı seçenekler var onları seçince sınırlama kalkıyor.İşlemcinin tam performansını görebiliyorsunuz.

Top Bottom