Ben 2.el aldım ekran kartı ve monitör 2.el diğerleri 0 çok memnunum2. el piyasasına çok güvenemiyorum.
İnşallah satılırsa öyle yapıcam
Monitör yeni değiştim 1920*1080 tuf vg279qm1a 280hz aldım. Şimdi 4070 süper geçersem psu değiştirmem gerekecek suan 600w psu takılı2k monitör + 4070 super de yapılabilir sistemi değiştirmek şart değil
O zaman satıp araştırma yapmak gerekiyor. Hangi siteden aldınız 2. elBen 2.el aldım ekran kartı ve monitör 2.el diğerleri 0 çok memnunum
2.el önermem sıfır almak en iyisidirMonitör yeni değiştim 1920*1080 tuf vg279qm1a 280hz aldım. Şimdi 4070 süper geçersem psu değiştirmem gerekecek suan 600w psu takılı
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman satıp araştırma yapmak gerekiyor. Hangi siteden aldınız 2. el
SahibindenMonitör yeni değiştim 1920*1080 tuf vg279qm1a 280hz aldım. Şimdi 4070 süper geçersem psu değiştirmem gerekecek suan 600w psu takılı
O zaman satıp araştırma yapmak gerekiyor. Hangi siteden aldınız 2. el
Orası öyle ama paraya sıkışan birisinin garantili pcsini almakta mantıklı garantisi zaten var2.el önermem sıfır almak en iyisidir
Anakart işlemci ve ekran kartı satsam yeterli olacak benim için ssd sata ssd işimi görür. kasa dark raider glass cam panel var yeni sistemi içine kurabilirim. Yeni anakart işlemci ekran kartı psu ilerde sıvı soğutucu tamamdır gibiSahibinden
Orası öyle ama paraya sıkışan birisinin garantili pcsini almakta mantıklı garantisi zaten var