Çözüldü✓ i5 11500 2600 TL ye satılıyor fiyat nasıl?

ExPeror

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
Formda 31 Martta 1900 TL ye düştüğünü falan gördüm cidden doğru mu ya ?? işlemci bakıyordum adam sıfırı 3000 civarı dedi 2600 TL ye satıyor

Ben denk gelmedim de 11500 deyince şaşırdım. Öyle bir işlemci mi varmış ya hani 12500'ü duyduk da o neymiş

1899a sattı vatan 1 nisanda
vatandan almış bi de 2600 zararına satıyorum diyor allahım ya . İntel işlemci şuan alınmaz değil mi indirim bekliyim daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben denk gelmedim de 11500 deyince şaşırdım. Öyle bir işlemci mi varmış ya hani 12500'ü duyduk da o neymiş
11400 ile 11400f karşık işlemci aslında dahili grafikli işlemci 1900 a düşmüş 1 hafta önce

2.ele para yetmiyor bu ülkede sıfır bakalım abi nabalım 😆
Sıfır en ucuz fiyat al bakalım

Bu ülkede ticaret yapmaya çalışan insanlara karşı bilinçsiz kitlenin öfkesini anlayamıyorum. İtopya ,vatan ve diğer ürün satan yerler kar etmiyor, milyonlar kazanmıyormuş gibi, 3,5 para kazanmaya çalışan bireysel satıcılara olan bilinçsizce olan öfkenizi anlamak mümkün değil.
Eğer kimseye para kazandırmak istemiyorsan yurt dışından markayla anlaş distribütör ol ithal et ürünü ve öyle kullan ürünü sadece üretici firma para kazanmış olur bu şekilde. Firmalara milyonlar kazandırırken bireysel ticaret yapan kişi biraz para kazanacağı zaman size neden batıyor anlamış değilim.

Son düzenleme:
"Zararına satıyorum" demesi bile komedi, yok bir de karına sat. Bu ülkenin ikinci el anlayışı garip.
Sıfır en ucuz fiyat al bakalım gider sıfırını kendi adıma faturalısını kendim alırım böyle al satçılara 1 kuruş kazandırmam piyasa bunun gibiler yüzünden karışık zaten

Sıfır en ucuz fiyat al bakalım

Bu ülkede ticaret yapmaya çalışan insanlara karşı bilinçsiz kitlenin öfkesini anlayamıyorum. İtopya ,vatan ve diğer ürün satan yerler kar etmiyor, milyonlar kazanmıyormuş gibi, 3,5 para kazanmaya çalışan bireysel satıcılara olan bilinçsizce olan öfkenizi anlamak mümkün değil.
Eğer kimseye para kazandırmak istemiyorsan yurt dışından markayla anlaş distribütör ol ithal et ürünü ve öyle kullan ürünü sadece üretici firma para kazanmış olur bu şekilde. Firmalara milyonlar kazandırırken bireysel ticaret yapan kişi biraz para kazanacağı zaman size neden batıyor anlamış değilim.
Gider o firmalardan kendi adıma faturalısnı alırım da bu al satçılara 1 kuruş para kazandırmam 300 400 lira kar edersin eyvllah bu fiyatlar ne herkes birbirine geçirmeye çalışıyor ne firmasın ne de resmi satıcısın niye bunlara para kazandıralım ?? Üstelik mal kakalamak için yok zararna satıyorum boş laflar bu mu ticaret bırakın abi ya

Gider o firmalardan kendi adıma faturalısnı alırım da bu al satçılara 1 kuruş para kazandırmam 300 400 lira kar edersin eyvllah bu fiyatlar ne herkes birbirine geçirmeye çalışıyor ne firmasın ne de resmi satıcısın niye bunlara para kazandıralım ?? Üstelik mal kakalamak için yok zararna satıyorum boş laflar bu mu ticaret bırakın abi ya
Ticaret yaparken karşındakinin ürünü ne kadara aldığına göre değil , ürünün piyasadaki fiyatı ne adam sana ne kadar satıyor ona bakarsın adam isterse %100 kar etsin , ben ürünü piyasanın altında aldıktan sonra adamın ne kadar kar ettiğini neden kafaya takayım.

Öyle malesef, forumda bile bolca var gelirler birazdan :D

Geri