Parçalar gerçekten güzel seçilmiş fakat aklıma takılan tek şey fiyat biraz pahalı gibi geldi
Parçalar güzel ama pahalı gibi ben bir kaç kişiyi etiketliyim buraya @RevDeisDou @cfranko @FPU/CACHEİşte ben de ondan mutsuzum aslında bütçem normalde 25 k ona göre ayarladım
Bu PC de bana fena gelmedi parçaların bazılarından tam emin değilim almadan önce başka arkadaşların fikrini almayı ve Araştırmayı unutmayın
Gayet iyi sistem ancak anakart Z690 TUF seçilirse daha iyi olur. Prime serisinin VRM'ler çok kaliteli değil ve ısınıyor.Bu PC de bana fena gelmedi parçaların bazılarından tam emin değilim almadan önce başka arkadaşların fikrini almayı ve Araştırmayı unutmayın
Evt size katılıyorum bütçesini geçmiyor bencede tuf yapılmalıGayet iyi sistem ancak anakart Z690 TUF seçilirse daha iyi olur. Prime serisinin VRM'ler çok kaliteli değil ve ısınıyor.
Gayet iyi sistem ancak anakart Z690 TUF seçilirse daha iyi olur. Prime serisinin VRM'ler çok kaliteli değil ve ısınıyor.
PSU yok sistemde.Bu PC de bana fena gelmedi parçaların bazılarından tam emin değilim almadan önce başka arkadaşların fikrini almayı ve Araştırmayı unutmayın
Knk bu sistemi biliyorum da kasa zevkime göre değilPSU yok sistemde.
Sinerji DaggerDale Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Sistem Tavsiyesi
Sinerji DaggerDale Ryzen 5 8400F 16GB 1TB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
B550 Gaming X V2
Kingston 3600 CL17 Fury Beast RGB
Corsair Elite Capellix 240MM Siyah
Samsung 980 Evo
Anakart hariç benim attığım sistemdeki tüm parçalar daha iyi ona göre değerlendirin o zaman. Anakart Z590 Aorus Ultradan kötü olsa da 5600X fazlasıyla yeterli.Knk bu sistemi biliyorum da kasa zevkime göre değil
İki tane yükseltme seçeneği var hocam. Eğer anakartta Wi-Fi olsun derseniz Wi-Fi modelini seçin. Gerek yok derseniz düz TUF modeli seçin. Hazır seçili olan Prime modeli.Tuf dediğiniz hangisi seçeneklerden 3 üde Tuf da
SSD de bir değişiklik yapayım mı?İki tane yükseltme seçeneği var hocam. Eğer anakartta Wi-Fi olsun derseniz Wi-Fi modelini seçin. Gerek yok derseniz düz TUF modeli seçin. Hazır seçili olan Prime modeli.
Ayrıca o sistemde PSU kasanın içerisinde. Yani PSU yok değil. 12. nesil olması güncellik açısından çok önemli. Intel'in LGA1700 sokette 3 yıl kalacağı da söyleniyor. Bu durumda Ryzen 5000 veya 11. nesil Intel işlemcili bir sistem almaya gerek yok. Ayrıca 12600K epey güçlü bir işlemci zaten.