i5 12. nesil denebilecek bir işlemci değil hocam bu alacak arkadaşları yanıltmasın. 5600h cinebench r23 testinde 9500 puan alıyor. Bu işlemci ise 5600...
Alacak arkadaşlar buna göre alsın. 5500u işlemci gibi düşünebilirsiniz bunu da..
i5 12. nesil denebilecek bir işlemci değil hocam bu alacak arkadaşları yanıltmasın. 5600h cinebench r23 testinde 9500 puan alıyor. Bu işlemci ise 5600...
Alacak arkadaşlar buna göre alsın. 5500u işlemci gibi düşünebilirsiniz bunu da..
Onu nereden biliyoruz? Benchmark skorları öyle demiyor çünkü? Teklide 5600h tan %20 daha önde nasıl oyun performansı kötü oluyor açıklayabilir misiniz?
Onu nereden biliyoruz? Benchmark skorları öyle demiyor çünkü? Teklide 5600h tan %20 daha önde nasıl oyun performansı kötü oluyor açıklayabilir misiniz?
Benchmark değerleri iyi çünkü tek çekirdek odaklı, hızlı bir işlemci ma oyun performansında zortluyor... Ve 1240P zaten iş işlemcisi diye geçer. Çok bildiğini düşünüyorsun sanki.
Benchmark değerleri iyi çünkü tek çekirdek odaklı, hızlı bir işlemci ma oyun performansında zortluyor... Ve 1240P zaten iş işlemcisi diye geçer. Çok bildiğini düşünüyorsun sanki.
1240p ye oyun işlemcisidir kraldır demedim de 5600h tan nasıl geride oluyor onu anlamadım. "Benchmark değerleri iyi çünkü tek çekirdek odaklı" demişsin oyunlarda da fps veren yer tek çekirdek gücüdür zaten. Yanılıyor muyum? Ayrıca bu işlemcide 4core 8thread Performans çekirdekleri, 8core 8thread da Efficient yani verimlilik çekirdekleri var. Toplamda 12core 16thread bir işlemci. Tek çekirdekte de hızlı olduğunu sen kabul ediyorsun. Ee nasıl oyun performansında zortluyormuş açıklayabilir misin?
burdakı sonucların neredeyse hiç biri gercek degerler degıl
örnek olması acısından sana bu gorselı bırakıyorum.
bir tanesı masaustu ıslemcısı ve verdıgı degerler benım kasamda bulunan işlemci ile aynı degeler.
ama dıger atarfta laptop ıslemcısı olan 1135g7 var ve bu ıslemcıye sahıp laptopda elımde var. evet teklı cekırdekde neredeyse yakın bır sonuc verıyor assagı yukarı 1250 puanlarda almıstı ama çoklu çekirdek testınde ıse sonuc 2500 puan cıvarında kalmıstı .
web sitesınde belırtılen sonucun neredeyse 3400 puan altında .
sence de değerler dogrumu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu iki işlemciye sahıp laptoplar elımde bulundu ve tets lerını yaptım
i58300h ın r23 testını burda gostermemıs örnek olarak r20 testını aldım bakıldııgnda teklı cekırdek de ortalama %20 coıklu cekırdekde ortalam %10 daha düşük bir işlemci i5 8300h
evet teklı cekırdekde gercektende dedıgı deger kadar fark var ortalam 950 puan vs cıkmıstı r23 tetsınde ama coklu cekırdede 3500 puanı gecmıstı.
burdan anlıyacagım slemcılerın burdakı degerlerı bırsey ıfade etmıyor onemlı olan cıhazın kasası ve sogutması.