Neler Yeni

i5 12400F +3070TI 3 aylık sistem be kadar eder?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Senin de 4n4ni skim hocam şu tipe bak sana ekmek çıkmaz dedi arkadaş dinlemedin 0r0rsbu cocu seni
@Ckribrahim dostum hiç üşenme hemen hakaret ve tazminat davasında bulun zaten edilenler sinkaflı küfür bu arkadaşın hiç kaçarı yok.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
çokkk yanılıyorsun alenen açık ortada her şey,
Haklı olabilirsin ama ondan gelecek en ufak bir yarara bile ihtiyacım yok. İstediği kadar küfür etse ne olur. Böyle insanların tek bir faydası bizden 10 kat zarar olarak çıkar ben bu zamana kadar böyle bildim böyle yaşadım. Bu kafayla yaşamaya devam ederse illa ki bir yerde düşer o zaman belki kendine sorar ben nerede hata yaptım diye. Ona ayıracağım zaman bile ondan çok daha kıymetli benim için boş ver :)

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Zihinsel probleminiz mi var? Kime uyduruyor dedim? Link verilmiyor diyorum çünkü bu kampanyalar dolar yüzünden kısa tutuluyor. Kime uyduruyor demişim?
Yaw knk tm sen 26k ya monitorle sat biz 26k ya rx 6900xt 3080 sistem + 2k monitör yaparız belki biri düşer alır sistemin ederi monotr ile beraber 21 taş çatlasın 22bin TL adam 2k fazla verir sıfır alır neyin lafını yapion 2 saattir ben anlamıyorum seni link yok bitti stok günlerce de stokta durdu zaten

hihihiha

80+ Bronze
Haklı olabilirsin ama ondan gelecek en ufak bir yarara bile ihtiyacım yok. İstediği kadar küfür etse ne olur. Böyle insanların tek bir faydası bizden 10 kat zarar olarak çıkar ben bu zamana kadar böyle bildim böyle yaşadım. Bu kafayla yaşamaya devam ederse illa ki bir yerde düşer o zaman belki kendine sorar ben nerede hata yaptım diye. Ona ayıracağım zaman bile ondan çok daha kıymetli benim için boş ver :)
Reis bosver babası felan simdi uğrasmasın yazıktır adamada

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç

djones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
asf asfas
herkes böyle uğraşmaya değmez diyo dava etmiyo bunlar da elini kolunu sallayarak millete saydırmaya devam ediyor. birisi şunları dava etse eminim ağlayarak anası babası arar nolur yapma diye

Top Bottom