Neler Yeni

i5 12400F +3070TI 3 aylık sistem be kadar eder?

djones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
asf asfas
ve artık şu bilgisayarım kaç tl eder konularının açılması engellenmeli bence. çünkü her konuda aynı şey oluyor. açan kişinin satma amacı bile yok tek amacı atıyorum 5e aldım şu an 8e gittiğini görüp mutlu olmak ama piyasadan haberleri yok kafalarında uçuk fiyatlar var. her konuda konu sahibi söylenen fiyatları beğenmiyor altında başka kişiler falan kanıt atıyor, oradan başkası ona laf söylüyor hep aynı şey yani

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
ilkay çam
eğlenceli bi konu olmus ahdbsbhdhdbsh

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Harezmi, forumda fiyat önerisi isteyip verilen mantıkli fiyatlari az bulup babasi yasinda adamlara ana baci kufur eden insanlarin IQ seviyesini hesaplarken sifiri bulmustur.

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
ilkay çam
Özet var mı hocam.
kisacasi simdi prejiva abim(?) @Ckribrahim ve @Mehmet Yılmaz abilerime belirttikleri fikirler nedeniyle sahsa ve aileye hakaret etmis. tabi bunlar yanlisca birkaci. daha önce birkac kullaniciya daha hakaret edilmis. @Abdullah Hacıgül ise prejivanin dava edilmesini istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

güzel site bence başka yerlerinizle gülün....
Mesaj otomatik birleştirildi:

ck ibo hocamın ana bacısına sövdüler yardım etmesine ragmen.
evet bu daha kısa ama biraz eksik

En İyi Cevap
3
Dava edilmemesi hata olur bence de.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Yav şikayetçi olunsa ne olacak ?
İbrahim kocaman adam , karşısındaki belli ki çocuk .
Şikayetçi olunacak , forumdan veriler istenecek gidilecek kapısına çıkılacak karşısına bir bakacaklar çocuk daha . İfadesi alınacak İbrahim şikayetini geri çekecek konu kapanacak . İbrahim şikayetini çekmese de konu kapanacak . Yetişkin bireyin bile Ağır hakaretten alacağı indirimsiz (tahrik vb unsurların hiçbirisi olmasa - iyi hal suç işlememiş olmasa ) 2 yıl ceza . 2 yıl cezayı da para cezasına çevirecek , onu da Hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına diyecek konuyu kapatacak. 5 yıl içinde kimseye dalaşmazsa para da ödemeyecek , ama İbrahimin kapısı 5 kere çalınacak bu saçma olay yüzünden . KHKK metni imzalamadım ben foruma kaydolurken , forumda adminler bunların ıp leri cep noları ifşa edip forumun kendi insiyatifine bırakabilir.
Kardeş payındaki Şerif amcaya dönüştüm ama durum tam olarak bu .
Olum ben eczanemde mutluyum @Ckribrahim bana bide hukuk bürosu açtırma gözünü sevim , çol çocuk görünce he de geç :):):)

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
sadece adamın yazdıklarını okudum. işin buraya geleceği apaçık belli , neden böyle kişileri en başından uzaklaştırmıyorsunuz. üye kaybetmekten mi çekiniyorsunuz anlamıyorum. adamlar ağzına geleni sayıyor. en iyi ihtimalle uyarı alıyor. o da baya iyi bir hakaret etmesi gerekiyor.

ali.engin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Engin
Küfür ettiğim için özür dilerim arkadaşlar bir de en masum adama patladım yanlış anlaşılmasın küfrü o haketmiyordu şu hakediyordu demiyorum iki türlü de yanlış ki bunu kabul ediyorum.

Olayı kendi açımdan değerlendiriyorum ben sunulan fiyat tekliflerinin hiçbirine "boş yapma, sen ne anlarsın, ölücü müsün vb.) gibi ithamlarda bulunmadim fiyat 10 bin deseniz yine bulunmazdım. Belli bi yere kadar dayandım sadece "şu fiyata satılıyor diyosunuz link atar mısınız" dedim ondan sonra senin malına kim bakar vs. gibi sözlerle tahrik edilerek uygun olmayan bir davranış yaptım. Gelen giden aynı şeyi söyledi "malın değerli mi, alınıp gücenme vs.) Arkadaşlar malım değerli değil manevi değeri de yok alt tarafı birkaç kilo metal parçası. Ancak doğru fiyatı bulmak istediğim için detay istedim ve siz bunu alınıp gücenme olarak gördünüz. En sonraları kim bakar senin malina vs. Lafından sonra zaten iş değişti. Tahrik edildim ancak bunu hakaret için geçerli bi sebep olarak söylemiyorum sadece kendi bakış açımdan anlatıyorum yanlış anlaşılmasın.

Onun dışında dava edebilirsiniz ki en doğal hakkınız zaten bunu yazmadan önce çok düşündüm dava lafını duyunca korktu geri vites yapıyo derler mi acaba diye ama bunun hiçbir öneminin olmadığına karar verip üstüme düşeni yapmaya karar verdim önemli olan vicdanımın sesi.

Tekrardan hakaret ettiklerim ve kırdıklarım için özür diliyorum hakkınızı helal edin. Zaten bilgisayara alıcı buldum buralardan elimi çekiyorum hoşçakalın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,650
Üyeler
162,042
Son üye
Halil toklu
Top Bottom