Neler Yeni

i5 12400F +3070TI 3 aylık sistem be kadar eder?

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Burak küçüksubaşı

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Yaylan hacı sana ekmek yok buralarda.
Güldüm baya.
1663589798757.png

prejiva

80+
Hocam satmayı deneyebilirsiniz. Hemen ihtiyacınız yoksa kendi kafanızdaki değere göre yazın sistemi ve tüm parçaları yavaş yavaş aşağıya çekersiniz ihtiyacınız olduğu zaman kıyaslama yaparsınız işte.
Hemen ihtiyacım yok hocam zaten şu an 26 bine koydum favorilere ekleyen çok ama bunlar alıcı mı bilmiyorum. Eğer bu fiyatta bile takibe aliyolarsa 1.5-2 bin altına rahat gider diye düşünüyorum.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Hemen ihtiyacım yok hocam zaten şu an 26 bine koydum favorilere ekleyen çok ama bunlar alıcı mı bilmiyorum. Eğer bu fiyatta bile takibe aliyolarsa 1.5-2 bin altına rahat gider diye düşünüyorum.

Denemekten zarar gelmez hocam, madem kafanızdaki değer o bizim söylediğimiz değil sonuçta herkes için kendi malı değerlidir değer kaybetsin istemez koyun satamazsanız çekersiniz aşağıya.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,965
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Şu anki piyasa maalesef umduğunu değil bulduğunu görür diyebilirim. Şu an piyasada 3070 Ti ekran kartını zorlarsan 9-10 bin TL civarlarına bile bulabiliyorsunuz, arkadaşların söylediği fiyatlar gayet mantıklı. Ha o paraya vermem diyorsanız ya uzun süre beklersiniz ya da piyasayı bilmeyen birine denk gelirse satabilirsiniz. Bu tarz fikirlere de taammülünüz yoksa konu açıp sormanın da bir alemi yok.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Şu anki piyasa maalesef umduğunu değil bulduğunu görür diyebilirim. Şu an piyasada 3070 Ti ekran kartını zorlarsan 9-10 bin TL civarlarına bile bulabiliyorsunuz, arkadaşların söylediği fiyatlar gayet mantıklı. Ha o paraya vermem diyorsanız ya uzun süre beklersiniz ya da piyasayı bilmeyen birine denk gelirse satabilirsiniz. Bu tarz fikirlere de taammülünüz yoksa konu açıp sormanın da bir alemi yok.
2. El piyasası ölü hocam 10kya 3080 bulunur. Kapalı kutu 3070ti bulunur dediğiniz fiyatlara 😀. Hele AMD taradı tam bir facia. 9a 6900xt aldık arakadaşa.

prejiva

80+
Yaylan hacı sana ekmek yok buralarda.

Be 0r0sbu evladı kime tahammülüm yokmuş? Tutturmuşsunuz bi laf ordan gidiyor a4 k0dumun p1ç1 seni. Durdum durdum sana patladım ve banlansam da buna değer. Sana ne oluyor be 0r0spunun çıktığı? Ben birinin verdiği fiyata bile ölücü demedim eleştirmedim. Bi güzel laf yedin de iyi mi oldu şimdi 4n4sına b0şaldığım? İyi mi oldu?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Be 0r0sbu evladı kime tahammülüm yokmuş? Tutturmuşsunuz bi laf ordan gidiyor a4 k0dumun p1ç1 seni. Durdum durdum sana patladım ve banlansam da buna değer. Sana ne oluyor be 0r0spunun çıktığı? Ben birinin verdiği fiyata bile ölücü demedim eleştirmedim. Bi güzel laf yedin de iyi mi oldu şimdi 4n4sına b0şaldığım? İyi mi oldu?
Bu tip insanlar bir süre sonra kendini açık ediyor şekil A.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,965
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sitedeki bilgileriniz resmi durumlar için depolanıyor, fazla iddialı laflar.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
emir yapar
kanki bu adamlarda senin IP falan her şeyin gözüküyor biliyon dimi? :D

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
@Mehmet Yılmaz 'ı, alenen sinkaflı küfür eden bu arkadaşa hakaret ve tazminat davası açmaya davet ediyorum. Hiçç üşenmeyin hiç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,642
Üyeler
162,041
Son üye
qtunap
Top Bottom