Smith & Wesson
80+ Silver
Dahası
Yaylan hacı sana ekmek yok buralarda.Şaka gibisin. Evet 180 derece.
Yaylan hacı sana ekmek yok buralarda.Şaka gibisin. Evet 180 derece.
Hemen ihtiyacım yok hocam zaten şu an 26 bine koydum favorilere ekleyen çok ama bunlar alıcı mı bilmiyorum. Eğer bu fiyatta bile takibe aliyolarsa 1.5-2 bin altına rahat gider diye düşünüyorum.Hocam satmayı deneyebilirsiniz. Hemen ihtiyacınız yoksa kendi kafanızdaki değere göre yazın sistemi ve tüm parçaları yavaş yavaş aşağıya çekersiniz ihtiyacınız olduğu zaman kıyaslama yaparsınız işte.
Hemen ihtiyacım yok hocam zaten şu an 26 bine koydum favorilere ekleyen çok ama bunlar alıcı mı bilmiyorum. Eğer bu fiyatta bile takibe aliyolarsa 1.5-2 bin altına rahat gider diye düşünüyorum.
2. El piyasası ölü hocam 10kya 3080 bulunur. Kapalı kutu 3070ti bulunur dediğiniz fiyatlara . Hele AMD taradı tam bir facia. 9a 6900xt aldık arakadaşa.Şu anki piyasa maalesef umduğunu değil bulduğunu görür diyebilirim. Şu an piyasada 3070 Ti ekran kartını zorlarsan 9-10 bin TL civarlarına bile bulabiliyorsunuz, arkadaşların söylediği fiyatlar gayet mantıklı. Ha o paraya vermem diyorsanız ya uzun süre beklersiniz ya da piyasayı bilmeyen birine denk gelirse satabilirsiniz. Bu tarz fikirlere de taammülünüz yoksa konu açıp sormanın da bir alemi yok.
Yaylan hacı sana ekmek yok buralarda.
Be 0r0sbu evladı kime tahammülüm yokmuş? Tutturmuşsunuz bi laf ordan gidiyor a4 k0dumun p1ç1 seni. Durdum durdum sana patladım ve banlansam da buna değer. Sana ne oluyor be 0r0spunun çıktığı? Ben birinin verdiği fiyata bile ölücü demedim eleştirmedim. Bi güzel laf yedin de iyi mi oldu şimdi 4n4sına b0şaldığım? İyi mi oldu?Şu anki piyasa maalesef umduğunu değil bulduğunu görür diyebilirim. Şu an piyasada 3070 Ti ekran kartını zorlarsan 9-10 bin TL civarlarına bile bulabiliyorsunuz, arkadaşların söylediği fiyatlar gayet mantıklı. Ha o paraya vermem diyorsanız ya uzun süre beklersiniz ya da piyasayı bilmeyen birine denk gelirse satabilirsiniz. Bu tarz fikirlere de taammülünüz yoksa konu açıp sormanın da bir alemi yok.
Bu tip insanlar bir süre sonra kendini açık ediyor şekil A.Be 0r0sbu evladı kime tahammülüm yokmuş? Tutturmuşsunuz bi laf ordan gidiyor a4 k0dumun p1ç1 seni. Durdum durdum sana patladım ve banlansam da buna değer. Sana ne oluyor be 0r0spunun çıktığı? Ben birinin verdiği fiyata bile ölücü demedim eleştirmedim. Bi güzel laf yedin de iyi mi oldu şimdi 4n4sına b0şaldığım? İyi mi oldu?
Sitedeki bilgileriniz resmi durumlar için depolanıyor, fazla iddialı laflar.Be 0r0sbu evladı kime tahammülüm yokmuş? Tutturmuşsunuz bi laf ordan gidiyor a4 k0dumun p1ç1 seni. Durdum durdum sana patladım ve banlansam da buna değer. Sana ne oluyor be 0r0spunun çıktığı? Ben birinin verdiği fiyata bile ölücü demedim eleştirmedim. Bi güzel laf yedin de iyi mi oldu şimdi 4n4sına b0şaldığım? İyi mi oldu?
KudurSenin de 4n4ni skim hocam şu tipe bak sana ekmek çıkmaz dedi arkadaş dinlemedin 0r0rsbu cocu seni
kanki bu adamlarda senin IP falan her şeyin gözüküyor biliyon dimi?Be 0r0sbu evladı kime tahammülüm yokmuş? Tutturmuşsunuz bi laf ordan gidiyor a4 k0dumun p1ç1 seni. Durdum durdum sana patladım ve banlansam da buna değer. Sana ne oluyor be 0r0spunun çıktığı? Ben birinin verdiği fiyata bile ölücü demedim eleştirmedim. Bi güzel laf yedin de iyi mi oldu şimdi 4n4sına b0şaldığım? İyi mi oldu?
@Mehmet Yılmaz 'ı, alenen sinkaflı küfür eden bu arkadaşa hakaret ve tazminat davası açmaya davet ediyorum. Hiçç üşenmeyin hiçBe 0r0sbu evladı kime tahammülüm yokmuş? Tutturmuşsunuz bi laf ordan gidiyor a4 k0dumun p1ç1 seni. Durdum durdum sana patladım ve banlansam da buna değer. Sana ne oluyor be 0r0spunun çıktığı? Ben birinin verdiği fiyata bile ölücü demedim eleştirmedim. Bi güzel laf yedin de iyi mi oldu şimdi 4n4sına b0şaldığım? İyi mi oldu?