Neler Yeni

i5 12400F +3070TI 3 aylık sistem be kadar eder?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
3080'li sistem 28 civarından aşağ olamaz şu sıralar. Zaten gidip siteye baktım tam da dediğim gibi. Genelde işlemci modelini düşürerek ve m2 olmayan 500gb lik ssd koyarak o fiyata ulaşıyorlar.
Alakası yok sistemde RTX 3080 TUF vardı. TUF PSU vardı. SN570 ssd vardı. GT301 kasa vardı.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı
Parçaları tek tek sat zarar etmezsin benim fikrim bu yönde ölücü arkadaşlara da güvenme herşeyi bildiğini sanan arkadaşlar yok şu sistem şu kadara gitti bu kadara gitti diyenlere özellikle sen karşılaştırmanı yap fiyat olarak 3 ay kullanmanı da göz önünde bulundurarak bir fiyat söyle garantili ürünler sonuçta halen.:kedi:

Qube

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Yunus
Arkadaşların dediği sistemi gaminggen sattı 23 bin tl ye
Mesaj otomatik birleştirildi:

prejiva

80+
Parçaları tek tek sat zarar etmezsin benim fikrim bu yönde ölücü arkadaşlara da güvenme herşeyi bildiğini sanan arkadaşlar yok şu sistem şu kadara gitti bu kadara gitti diyenlere özellikle sen karşılaştırmanı yap fiyat olarak 3 ay kullanmanı da göz önünde bulundurarak bir fiyat söyle garantili ürünler sonuçta halen.:kedi:
Link istesem hiçbiri veremiyor zaten.😄 Sadece kasayı bile 20 bine vermem asla. Oynuyorum zaten şu an 3 aylık malımı %20 zararla bırakmam. Madem bulunabiliyor 3080 li sistemleri alsinlar 23-25 bine 🤣🤣

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,152
İsim
Turuncu Keskin
Anlamadığım, madem çok biliyorsunuz ve anlıyorsunuz neden foruma fikir ve yorum almak için konu açıyorsunuz?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Link istesem hiçbiri veremiyor zaten.😄 Sadece kasayı bile 20 bine vermem asla. Oynuyorum zaten şu an 3 aylık malımı %20 zararla bırakmam. Madem bulunabiliyor 3080 li sistemleri alsinlar 23-25 bine 🤣🤣
Yukarda var. 23 bine RX 6800XT li ve RTX 3070 Ti lı sıfır sistem bile var. Kim baksın senin 3 aylık sistemine 20den fazlasına.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı
Ya anlık kampanya veya indirimler oluyor bulunabiliyor ama dedigim gibi tek tek sat bence daha iyi olur sistemi komple satmaya kalktığın zaman insanların gözünde büyüyor benim fikrim 20k 25k arasında bir fiyat belirleyip ilana koy. Koyduktan sonra da parçaları tek tek koy.

prejiva

80+
Anlamadığım, madem çok biliyorsunuz ve anlıyorsunuz neden foruma fikir ve yorum almak için konu açıyorsunuz?
Çok biliyorum ve çok anlıyorum demedim. Verdiğiniz fiyatlara ürünümü satmayacağımı söyledim ki bu beni ilgilendiriyor. Kimseye yanlış fiyat veriyorsun da demedim. Her yoruma saygı duyarim fikirler için teşekkür de ederim. Ama olmayan şeyi uydurmaya hakkın yok. Kimsenin verdiği fiyatı eleştirmedim bile.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bende bunu anlamıyorum fiyatı söylüyoruz zoruna gidiyor. Zoruna gidiyorsa kaldıramıyorsan bu durumu açma kardeşim konuyu.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Burak küçüksubaşı
Yukarda var. 23 bine RX 6800XT li ve RTX 3070 Ti lı sıfır sistem bile var. Kim baksın senin 3 aylık sistemine 20den fazlasına.

GencerGaming nedir ya dlskalşkdşadk

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,152
İsim
Turuncu Keskin
Çok biliyorum ve çok anlıyorum demedim. Verdiğiniz fiyatlara ürünümü satmayacağımı söyledim ki bu beni ilgilendiriyor. Kimseye yanlış fiyat veriyorsun da demedim. Her yoruma saygı duyarim fikirler için teşekkür de ederim. Ama olmayan şeyi uydurmaya hakkın yok. Kimsenin verdiği fiyatı eleştirmedim bile.
Olmayan şeyi 5-6 kişi nasıl uyduracak? Senin verdiğin fiyattan veya alacağın fiyattan, sattığın fiyattan zaten bize ne. Sana olurunu ve olacağını söylüyoruz, diretiyorsun madem biliyorsun kendi kafana göre bir fiyat belirle ve satmaya çalış.

Top Bottom