bu test 4090 la yapıldığı için çok bi anlam ifade etmiyo. aradaki performans farkı işlemcilerden değil de darboğazın azalmasından kaynaklı burada
aynen bende izleyip öyle düşündüm ama 6800 kart için bir şey bulamadımbu test 4090 la yapıldığı için çok bi anlam ifade etmiyo. aradaki performans farkı işlemcilerden değil de darboğazın azalmasından kaynaklı burada
aslında gerekmiyordu ama bu yaz aylarında 85 dereceleri aşmaya başladı stres testinde herhangi bi sorun görünmedi kasanın temperli camı çıkardım 90 gördü testte tekrar takınca 96 yı gördü ama anormal bi durum görmedi uygulamai5 12400F'de gerekiyor muydu? Gerekmiyorsa onda da gerekmez, gerekiyorsa onda da gerekir. Güçleri aynı diyebiliriz az çok.
cyberpunk rdr2 denedim ekran kartı tam güce ulaşıyor işlemci rahat takılıyor ama dediğim diğer işlemci ağırlıklı oyunlarda yetersiz mi kalıyor acaba 12400f12400f de o kartı besler bence. ancak oynadığın oyunlar o kartı tam yüke sokmaz. AAA oyunlarda dene sistemi bence. 13400f 6800 ü 1080p de rahat besler ama 12400 ün de beslemesi lazım
işlemci güç farkından dolayı performans biraz artar ama gpu kullanımı çok değişmez benceaynen bende izleyip öyle düşündüm ama 6800 kart için bir şey bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında gerekmiyordu ama bu yaz aylarında 85 dereceleri aşmaya başladı stres testinde herhangi bi sorun görünmedi kasanın temperli camı çıkardım 90 gördü testte tekrar takınca 96 yı gördü ama anormal bi durum görmedi uygulama
Mesaj otomatik birleştirildi:
cyberpunk rdr2 denedim ekran kartı tam güce ulaşıyor işlemci rahat takılıyor ama dediğim diğer işlemci ağırlıklı oyunlarda yetersiz mi kalıyor acaba 12400f
peki 13400f tek başına göğüsleyebilir mi bf 2042 yi gpu değişmeyecekseişlemci güç farkından dolayı performans biraz artar ama gpu kullanımı çok değişmez bence
12400f in performansı yetmiyo mu kipeki 13400f tek başına göğüsleyebilir mi bf 2042 yi gpu değişmeyecekse
aslında yetmiyor demek yanlış ama her şey yüksek-ultrada ekran kartı devreye girmediği için 12400f zorlanıyor arada droplanıyor12400f in performansı yetmiyo mu ki
valla istersen geçebilirsin ama çok anlamlı bir yükseltme olacağını düşünmüyorum benaslında yetmiyor demek yanlış ama her şey yüksek-ultrada ekran kartı devreye girmediği için 12400f zorlanıyor arada droplanıyor
yani fps artışı olacaktır illa ki ancak tatmin eder mi emin değilimvalla istersen geçebilirsin ama çok anlamlı bir yükseltme olacağını düşünmüyorum ben
İşlemci testleri işlemcinin gerçek gücünü görmek için darboğazla yapılır. Ekran kartı %100 kullansa zaten 10100F ile 13900K aynı FPS verir. O zaman bu ikisi aynı güçte mi diyeceğiz.bu test 4090 la yapıldığı için çok bi anlam ifade etmiyo. aradaki performans farkı işlemcilerden değil de darboğazın azalmasından kaynaklı burada
hayır alakası yok. 7800x3d ve 13700 k nın aynı oranda ekran kartı kullanımıyla aralarında nasıl fps farkı oluyo öyleyse?İşlemci testleri işlemcinin gerçek gücünü görmek için darboğazla yapılır. Ekran kartı %100 kullansa zaten 10100F ile 13900K aynı FPS verir. O zaman bu ikisi aynı güçte mi diyeceğiz.
hayır alakası yok. 7800x3d ve 13700 k nın aynı oranda ekran kartı kullanımıyla aralarında nasıl fps farkı oluyo öyleyse?
MarkPC kanalı yanlış testleriyle ünlü bi yer araştırabilirsin.hayır alakası yok. 7800x3d ve 13700 k nın aynı oranda ekran kartı kullanımıyla aralarında nasıl fps farkı oluyo öyleyse?
fark etmez başka kanallardan başka işlemci testlerine de bakabilirsin. 13400f ve 12400f i rtx 4090 la 1080p de test eden kanalların karşılaştırmasına güvenmekten iyidir.MarkPC kanalı yanlış testleriyle ünlü bi yer araştırabilirsin.
fark etmez başka kanallardan başka işlemci testlerine de bakabilirsin. 13400f ve 12400f i rtx 4090 la 1080p de test eden kanalların karşılaştırmasına güvenmekten iyidir.