okudum konuyu ancak yardimci olcak sorunu cozcek bi bilgi goremedim arkadas cozmus ancak ne yapip cozdugunu soylememisYardım - i5 12400f düşük performans
beyler geçen bi başlık açmıştım 5600le düşük fps sorunu diye tamamen windows 10 ve 11 arasındaki farklılıktan mı 11e geçince düzeldi fakat şuan geçenlerde itopyada çıkan hazır sistemi kendi kullanımım için almıştım i5-12400f ve 6650xtli olanı ama işlemci çok düşük performans gösteriyor neden...forum.donanimarsivi.com
okudum konuyu ancak yardimci olcak sorunu cozcek bi bilgi goremedim arkadas cozmus ancak ne yapip cozdugunu soylememis
10 mu kullanıyorsun ?herhangi ekstra bi ayar yapmadım windows 11de çok ayar yapmıştım 10a geçtikten sonra direkt düzeldi sen bi userbenchmark indirip test atar mısın buraya
evet w10 kullaniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne yapmam lazim
yarin termal macun yenileticem hala stok fan kullaniyorum 70 derecelerde islemcii5-12400f SICAKLIK NORMAL Mİ ve sistemim yeterli performans vermiyor
Valorantta 300 üstü fps lerde olmam gerekirken ben 210 220 fps aliyorum fightta 200 ün altına da düşüyo.Şuan windows 10 kullanıyorum format atalı 1 yıl oluyo sanırsam ne yapmalıyım.Format attarsam performansım artar mı ve win 10 mu win 11 normal orjinal yerinden mi kurmak mantıklı yoksa...forum.donanimarsivi.com
Bir ay önce de aynı konu mevcutmuş.
İşlemci sıcaklığı hala yüksek mi ?
Önceki konuda belirtildiği gibi termal macun yenilemesi ve stok fan değişimi yaptınız mı ?
ama yinede sorunun duzelecegini sanmiyorum cunku pc yi ilk aldigimda da asla testlerdeki kadar yuksek fps alamiyodim 250 civari oluyodui5-12400f SICAKLIK NORMAL Mİ ve sistemim yeterli performans vermiyor
Valorantta 300 üstü fps lerde olmam gerekirken ben 210 220 fps aliyorum fightta 200 ün altına da düşüyo.Şuan windows 10 kullanıyorum format atalı 1 yıl oluyo sanırsam ne yapmalıyım.Format attarsam performansım artar mı ve win 10 mu win 11 normal orjinal yerinden mi kurmak mantıklı yoksa...forum.donanimarsivi.com
Bir ay önce de aynı konu mevcutmuş.
İşlemci sıcaklığı hala yüksek mi ?
Önceki konuda belirtildiği gibi termal macun yenilemesi ve stok fan değişimi yaptınız mı ?