Neler Yeni

Çözüldü✓ İ5 12400F için 120mm sıvı soğutucu yeterli olur mu?

teoCash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nazım ışık
Yok binmez. Fanların yüksekliği ayarlanabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ön kısmında da yok kendi sitesine göre.
Gamegaraj desteğe sormuştum takabilirsiniz demişti. Neyse dediğiniz gibi güzel bı kule tipe alıp onu takmak en iyisi. 90 dereceyi görüyor sıcaklık. Şimdilik turbo boost kapatıp oynuyorum oyunları. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gamegaraj desteğe sormuştum takabilirsiniz demişti. Neyse dediğiniz gibi güzel bı kule tipe alıp onu takmak en iyisi. 90 dereceyi görüyor sıcaklık. Şimdilik turbo boost kapatıp oynuyorum oyunları. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Desteğe tekrar sorabilirsin kendi sitesinde sıvı soğutma desteği görünmüyor diye belirterek. Zaten bu soğutucular 1500 liraya alacağınız sıvı soğutmadan daha iyi olur muhtemelen.

Kasan bu değil mi?

teoCash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nazım ışık
Doğrudur. Ben çok anlamıyorum. Dediğim gibi desteğe sordum. Kasa egzoz faninin yerine yada ön kasa fanlarinin arkasına takabilirsiniz demişti. Kule tipi mantıklı geldi umarım oda 90 dereceleri görmez. Önerdiğiniz modellere bakacağım.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Doğrudur. Ben çok anlamıyorum. Dediğim gibi desteğe sordum. Kasa egzoz faninin yerine yada ön kasa fanlarinin arkasına takabilirsiniz demişti. Kule tipi mantıklı geldi umarım oda 90 dereceleri görmez. Önerdiğiniz modellere bakacağım.
En az 15 derece daha serin çalışır.

teoCash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Nazım ışık
Merak edenler için cooler master hyper 212 turbo LED argb modelini aldım 910 TL ye 90 derece olan sıcaklık Max 70 derecelerde şuan. Tavsiye ederim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,185
Üyeler
159,286
Son üye
bakelels
Top Bottom