Neler Yeni

Yardım İ5 12400F için fp soğutucu önerisi

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
normalde 80 dereceyi zor gördüğüm işlemcide fıfada bugun 96 derece gördüm uygun fiyatlı bir soğutucu önerir misiniz? Ve mx4 termal macun var evımde macun yenilersem bir faydası olur mu 5 aylık sistem

KASA:Thermaltake Versa T25

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes
normalde 80 dereceyi zor gördüğüm işlemcide fıfada bugun 96 derece gördüm uygun fiyatlı bir soğutucu önerir misiniz? Ve mx4 termal macun var evımde macun yenilersem bir faydası olur mu 5 aylık sistem

hocam ag 400 ve se214xt 150mm o kasaya uyuyo bendede versa t25 var bende ikisi arasında kaldım

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim

yurtdışından geliyor. teslimat süreleri yazıyor. tercih ag400 fakat;

buda alınabilir yurt içi. ikiside sorununu çözer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

teoride yazılan bilgilere göre ag400 daha iyi, ikisinide kullanmadım fakat ikisinden de memnun olmayan görmedim.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yurtdışından geliyor. teslimat süreleri yazıyor. tercih ag400 fakat;

buda alınabilir yurt içi. ikiside sorununu çözer.

teoride yazılan bilgilere göre ag400 daha iyi, ikisinide kullanmadım fakat ikisinden de memnun olmayan görmedim.
aerocool cylon 4fi 450tlye almıştım eski sistemine bu fıyatlar ne ya yok mu 500e falan kanka

hocam ag 400 ve se214xt 150mm o kasaya uyuyo bendede versa t25 var bende ikisi arasında kaldım
hocam fıyatlar tuzlu geldı bıraz ya

Ysuflix

80+ Gold
aerocool cylon 4fi 450tlye almıştım eski sistemine bu fıyatlar ne ya yok mu 500e falan kanka

daha ucuza yok maalesef bende sıfır se234 argb satıyorum 1200 tl fiyatlar böyle maalesef

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes

kasa küçük olduğu için iyi performans ve ucuz bir arada olmuyor

yani daha düşüğe bulurmusunuz bilmem ama bizim kasa biraz kompakt olduğu için alan düşük mesh de değil sıcaklıklar yüksek kalır daha düşük modellerde

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa küçük olduğu için iyi performans ve ucuz bir arada olmuyor

yani daha düşüğe bulurmusunuz bilmem ama bizim kasa biraz kompakt olduğu için alan düşük mesh de değil sıcaklıklar yüksek kalır daha düşük modellerde
hmm bilemedim ya biraz yüksek geldi fiyatlar kasanın ust kısmına fan taksam stok fanla devam edilir mi acaba

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim

lga 1700 soğutucular bu fiyatlarda malesef.

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes
hmm bilemedim ya biraz yüksek geldi fiyatlar kasanın ust kısmına fan taksam stok fanla devam edilir mi acaba
bende düşünüyorum ama bu işlemciye çok etki edebileceğini düşünmüyorum sonuçta işlemcinin üzerinde fanı var kasanın üstüne takılacak fan daha çok diğer eşyalara etki eder

ben az önce ag400 sipariş ettim üstad ya hem 214 den 200 lira ucuz hemde daha kaliteli geldi ne bileyim
aldıktan sonra ne kadar değişim yaşadığını yazabilirmisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emir Aladağ
üstad dark x123 bi bak istersen 550 ydi yanlışım yoksa yada snowmanlere bakabilirsin malzemesi dandşik takması zormuş ama sogutuyor diyorlar bende az önce ag400 sipariş ettim ya 750 liraya ulan zaten 1 hamburger 150 olmuş 1 2 kere yemek yemesek oluyor para köpek gibi calısıyoruz bişeyde alak ulan

bende düşünüyorum ama bu işlemciye çok etki edebileceğini düşünmüyorum sonuçta işlemcinin üzerinde fanı var kasanın üstüne takılacak fan daha çok diğer eşyalara etki eder

aldıktan sonra ne kadar değişim yaşadığını yazabilirmisin
reis tahminen 5 temmuzmu 12 temmuzmu ne dedi yurt dışıya gelecek ben takacam unuturum ya :D kagıt üstünde 214 den daha iyi bide ucuyza

Ysuflix

80+ Gold
edilemez her türlü ısınır sıcak havanın tahliyesi daha iyi olur sadece. şu ikisine bakabilirsin.

üstad dark x123 bi bak istersen 550 ydi yanlışım yoksa yada snowmanlere bakabilirsin malzemesi dandşik takması zormuş ama sogutuyor diyorlar bende az önce ag400 sipariş ettim ya 750 liraya ulan zaten 1 hamburger 150 olmuş 1 2 kere yemek yemesek oluyor para köpek gibi calısıyoruz bişeyde alak ulan

reis tahminen 5 temmuzmu 12 temmuzmu ne dedi yurt dışıya gelecek ben takacam unuturum ya :D kagıt üstünde 214 den daha iyi bide ucuyza
1700 uyumu yok x123de

Ziya Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ziya Enes

ben sana yazarım merak eetme :)

Top Bottom