Baktım bende göremedim. Deepcoolun kule tiplerinide çok övüyolardı. Noctuanın daha uygun alternatifi olarak söylenmişti sanırım. Onlarada bakılabilir.Şuan bitmiş stok![]()
Şuanda indirim var noctua daBaktım bende göremedim. Deepcoolun kule tiplerinide çok övüyolardı. Noctuanın daha uygun alternatifi olarak söylenmişti sanırım. Onlarada bakılabilir.
Ayrıca invectus sitesinde noctualarda indirim var belki kule tiplerinde de indirim vardır bi bakmakta fayda var
Bütçe var ne alabilirim en iyi gt301 kasa için dostum ?
Neredeyse aynı sistemi kullanacağız 3070ti 16 ram 12400f bendeki de. Macun olarak daha öncr kullandığım thermall grizzly alacağım çok memnun kalmıştım. Soğutucu olarakta Deepcool 240mm veya pf240 düşünüyorum 3 4 güne alacağım. 2k monitörle bu sistem umarım uzun süre üzmez beniCoolerMaster Masterliquid Sıvı Soğutucu 240mm kullanıyorum ayın işlemci aynı kasa oyunlarda 50-63 derece arasında geziniyor, 3070 ti ile kullanıyorum. Zamanında yine CoolerMaster Master;Gel PRO v2 termal macun kullanmıştım hiç memnun kalmadım. Isı değerleri şimdikinin yanına bile yaklaşamaz. Halnziye p13 (13,4w/m-k ısı iletkenliği) marka termal macunu almanı kendimce öneririm çok memnunum.
Kasa ne dostumStok soğutucu ile kullanıyorum 65 dereceyi geçmiyor anlık geçince biraz devir arttırıp düşürüyor. Stok soğutucu yetersiz diyenlerin kasaları kötü ya da odaya temiz hava girmiyor olabilir.
Versatile VRCS-02, 4x Argb kontrol edilebilir fan var kontrolcüsüne bağlı, kasa olarak büyük neredeyse super tower kadar.Kasa ne dostum