Neler Yeni

🔥İndirim İ5 12400f Kutulu 4190 TL

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Trayler 4389 TL Kutulular 4699 TL civarı. i3 ten geçmek isteyenler için iyi olabilir. İndirimi görmek için üye girişi yapın.

Robius

80+ Bronze
AMD'den geçesim var ama indirim tatmin etmedi.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ertuğrul
İyi değil hocam arada incehesap cuma günleri 4k ya satıyor. Taksitte fiyat bindiriyor keş verip de alsanız enflasyona eritmeden hiç anlamı yok.

Robius

80+ Bronze
5600'den geçmenin hiç bir anlamı yok 2 sistemde var bende, ama başka nedenden ötürü geçiyorsan okey
Bug dolu hiç stabil değil. Ne USB sorunları biter ne ufak tefek can sıkan buglar. Daha da AMD işlemci almam. Bence en ideali intel işlemci + amd ekran kartı.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Bug dolu hiç stabil değil. Ne USB sorunları biter ne ufak tefek can sıkan buglar. Daha da AMD işlemci almam. Bence en ideali intel işlemci + amd ekran kartı.
AMD ekran kartı niye ideal olsun ki ?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,874
İsim
Okan Aslantaș
Ne alaka bu arada bi tık sallıyorsun gibime geliyor. Kendim de AMD işlemci kullanıyorum arkadaslarimda da hep amd islemci var. Simdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım. Şayet ki siz bir sorun yaşadınız diye bu herkesin de aynı sorunları yaşayacağı anlamına gelmiyor? Ki yaşadığınız sorunun amd ile alakalı bile olduğunu düşünmüyorum.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Ertuğrul
sıkıntılı olması değilde özellik yazılım olarak çok geride. render düşünüyorsan zaten uzak duracaksın ;);)
yazılım çağındayız her şey yazılıma bağlı. 4000 serisi aslında cacık ama sırf yazılım satıyorlar. Amd bir güncelleme alıyor çöküyor :D rakip bile sayılmaz.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Amd ekran kartı çok daha ciddi problemlere sahip 6650 xt asus takılı ryzen 5600 sistemde öbür tarafda 12400f 4060 var tabi senin amd ekran kartin iyidir sorun cikarmamistir bisey diyemem ama genel olarak çok sorunlu neresini tutsan wattman error vs kaynıyor ama kimisi hiç şikayetçi değil

Usb olayı evet b550 alsan bile ufaktan var sorun bende b550 wifi top model anakart var

DeviLJoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Onur
Ne alaka bu arada bi tık sallıyorsun gibime geliyor. Kendim de AMD işlemci kullanıyorum arkadaslarimda da hep amd islemci var. Simdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım. Şayet ki siz bir sorun yaşadınız diye bu herkesin de aynı sorunları yaşayacağı anlamına gelmiyor? Ki yaşadığınız sorunun amd ile alakalı bile olduğunu düşünmüyorum.
Benim hiç intel işlemcim bozulmadı, amd am4 serisi aldım. Bozulan ilk işlemcim oldu. Amd kullanıyorum hala, kötü değil sadece belli sorunlar var. Halletmeli. Ayrıca şu döngüde intel eski şımarıklığını bıraktı fiyatları şuan biraz daha düşük alt modellerde.

Top Bottom