I5-12400F | Msi B660M-A D4 5333 mhz

kcylmz

80+
Reaksiyon skoru
5
Bu sistem için parça arıyorum arkadaşlar bana önerisi olacak varsa almak isterim.
Bilgisayar yazılım kodlaması için kullanılacak, intel sanallaştırma teknolojisi ihtiyacım var.
Oyun olarak cs go valorant max, 30 fps alsam yeterli öyle bir ekran kartı önerinizi bekliyorum
Bunlara ek olarak Anakarta takılan PCIExpress Wifi modülü diye bişey varsa lütfen yönlendirin konunun altına.
Şimdiden pc toplama konusunda epey acemi oldugumu söyleyebilirim, lütfen dalga geçmezseniz çok sevinirim
Şimdiden emek harcayacak bütün dostlarıma saygılarımı ve teşekkürlerimi sunarım. İyi forumlar
||

Ekran kartı Maksimum 3 bin tl bandında önerilerinizi beklemekteyim.

Elimdeki ekran kartı bu, iadesini verdim bi kaç arkadaş çöpe at diyince. dedigim gibi öyle aham şaham bi ekran kartına ihtiyacım yok. 3 bin tl bandında yine buna benzer bir ekran kartı işimi görecektir, tabi 1.5 bin tl buna verip işlemcimi de yükseltebilirim. bu da bir secenek. Tamamen uzman sizsiniz sizin önerilerinize bırakıyorm sistemi arkadaşlar. sağolın

Ram maksimum 1.5 bin tl bandında Min 16 GB Önerilerinizi beklemekteyim..

Maksimum 750 TL bandında Kasa önerilerinizi beklemekteyim bomboş kasa, 240MM sıvı soğutucu destekli

İşlemci zten gördüğünüz gibi 12600 Standart 1k farkı ödemek istemedim, ekran kartını 3k vermek yerine 12600KF seçebilirim . tamamen sizin önerilerinizle şekillenecek.

Sıvı Soğutma zarla zorla bulabilidgim bu fiyat bandında bu var, Kule tipi fan sağlıklı olur bu işlemciye derseniz kesinlikle bu akdar para vermek istemem. Lütfen bilginizi paylaşırsanız Çok sevinirim, Sıvı soğutma mecburi diyorsanız 1.250 ₺ bandında, Kule tipi destekler diyorsanız 1 bin ₺ bandında önerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Anakart Tercihim ama 2.750 ₺ bandında önerilerinize açığım. Lütfen çekinmeyin

SSD Şunu tercih etmek istiyorum 1-1.5 Bin ₺ Bu özelliklere yakın bir önerisi olan varsa lütfen söyleyin

Şu an elimde bu ürün mevcut sony ssd yi görünce iade işlemlerini başlattım, para iadesi alıp buradan anakartımı yükseltmeyi ve nakit param ile sony almayı düşünüyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

içerik düzenlendi iyi forumlar.

Son düzenleme:

Anakartınız gayet iyi
m2 tercihi scy markasını bilmiyorum fakat 3500 okuma yazma veriyorsa gayet iyi fakat bir sorun olursa garanti süreci sizi yoracaktır.

Son düzenleme:

Anakartınız gayet iyi
m2 tercihi scy markasını bilmiyorum fakat 3500 okuma yazma veriyorsa gayet iyi fakat bir sorun olursa garanti süreci sizi yoracaktır.
hocam ilginiz için çok teşekkür derim Bende aynı ram i düşünüyordum, ekran kartı çok pahalı geldi bana
GT 1030 u tercih etmek istiyorum siz de uygun görürseniz , kasayı da şunu aldım
bide 3 adet fan siparişi verdim
intel in gönderdiği stok fanlara ek olarak toplamda bu 3 fan ile beraber 6 fan soğutacak kasayı
ekstra olrak gidip bide kule tipi sogutucu almaya gerek yok diye düşnüüyorum siz ne diyorsunuz

hocam ilginiz için çok teşekkür derim Bende aynı ram i düşünüyordum, ekran kartı çok pahalı geldi bana
intel in gönderdiği stok fanlara ek olarak toplamda bu 3 fan ile beraber 6 fan soğutacak kasayı
ekstra olrak gidip bide kule tipi sogutucu almaya gerek yok diye düşnüüyorum siz ne diyorsunuz
Eğer ekran kartı ile bir işiniz yoksa pcyi kendinizi geliştirmek için kullanacaksanız Ekran kartınızı 2.elden ucuz bir şey alın 1030 almayın.İşlemciye çok yüklenecek işler yapıyorsanız ve bu 5-6 saat sürüyorsa kesinlikle soğutma alın yok 1-2 saat kullanıp yüklenmiyorsanız soğutmaya hiç gerek yok fakat işlemci gerçekten ısınan bir seri haberiniz olsun.

Son düzenleme:
hocam yazıyı okuyamıyorum çok değişik yazmışsınız ne için aldıgınızı bilmiyorum ama 1030 almayın sakın

Eğer ekran kartı ile bir işiniz yoksa pcyi kendinizi geliştirmek için kullanacaksanız Ekran kartınızı 2.elden ucuz bir şey alın 1030 almayın.İşlemciye çok yüklenecek işler yapıyorsanız ve bu 5-6 saat sürüyorsa kesinlikle soğutma alın yok 1-2 saat kullanıp yüklenmiyorsanız soğutmaya hiç gerek yok fakat işlemci gerçekten ısınan bir seri haberiniz olsun.
hocam visual studioyu bi açıyorum 16 saat kapatmıyorum ben, o zaman mutlaka birde kule tipi fan ihtiyacımız var dedğiniz gibi.
Ama bu siz ve sizin gibi bir sürü insandan bahsediyorum.
GT serisine neden bu kadar karşılar anlam veremedim , ben dedigim gibi aldım kullanıyorum suan geri iade için verdim abimin gt 730 2gb kartını kullanıyorum hiçbir oyunda fps sorunu vs. yaşamıyorum
Sanırım bunun sebebi zamanla ölüyor olamsı mı anlamadım ?
GDDR5 1030 sürümleri mevcut, 2 . el de almam için mümkün degil çünkü amazon hediye kartı ile alışveriş yapıyorum

gt 1030 1500 lira fakat parasının hakkını şu anda vermiyor.Yoksa 40 fps her oyunu açar.Bence siz 1030 alın çünkü bütçeniz yükselmeye el vermiyor 1030 sizi 1-2 yıl götürse ekran kartı karaborsa olayıda biter güzel bir kart alırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,004
Üyeler
184,871
Son üye
Pala™
Geri