Neler Yeni

i5 12400F+RTX 3060 Ti - Ryzen 5 5600+RX 6700XT

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,993
İsim
kilan embappe
Yıllardır dram siz ssdler kullanıldı sistemlerde ve hâlâ kullanılıyor kim bakti bugüne kadar ona birisi çıktı dram dedi ondan sonra patladı yoksa kimse bilmeyecekti 😂
DRAM siz kullanılmaz demedim, o arkadaşın ellerinden öperim iyi yapmış. DRAM'li ssd her zaman daha iyidir, bu birinin çıkıp demesi ile olacak şey değil belli olmuş bir şey zaten.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
DRAM siz kullanılmaz demedim, o arkadaşın ellerinden öperim iyi yapmış. DRAM'li ssd her zaman daha iyidir, bu birinin çıkıp demesi ile olacak şey değil belli olmuş bir şey zaten.
Tm iyi de olmazsa olmaz da değil bence acayip abartılıyor dram muhabbeti olursa iyi olur olmazsa da büyük sıkıntı değil bende onu söylüyorum

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,993
İsim
kilan embappe
Tm iyi de olmazsa olmaz da değil bence acayip abartılıyor dram muhabbeti olursa iyi olur olmazsa da büyük sıkıntı değil bende onu söylüyorum
Olsa güzel olur, 1300 e de dramli bir m.2 alabiliyorken alalım yani?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Joga Bonito
kesinlikle nvdia ekran kartı içeren bir sistem alırdım. Yazılım olarak çok üstün bence AMD'den. AMD ye düşman değilim. Sadece kendi fikrim. Nvidia kesinlikle....

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
dram yok galiba px600 lerde.
Yıllardır dram siz ssdler kullanıldı sistemlerde ve hâlâ kullanılıyor kim bakti bugüne kadar ona birisi çıktı dram dedi ondan sonra patladı yoksa kimse bilmeyecekti 😂

Mesaj otomatik birleştirildi:

Olsa güzel olur, 1300 e de dramli bir m.2 alabiliyorken alalım yani?
O model de dram var ama dramli en kötü model olabilir. Ömür olarak dramli ssd'lere kıyasla en kötü performanslı ssd g2.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,993
İsim
kilan embappe
Mesaj otomatik birleştirildi:

O model de dram var ama dramli en kötü model olabilir. Ömür olarak dramli ssd'lere kıyasla en kötü performanslı ssd g2.
En kötüssd nin ömrü bile ortalama bir pc nin kat kat fazlası, SSD ler çok uzun ömürlü cihazlar kanka

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
En kötüssd nin ömrü bile ortalama bir pc nin kat kat fazlası, SSD ler çok uzun ömürlü cihazlar kanka
F/p açısından Dram'siz ssd'ler ile aynı kefeye koyuluyor yabancı forumlarda listelerde hocam. Phison e12c kontrolcüsü var listenin sonunda geziyor. Attığım model ise 200 lira fark ile daha iyi bir model 2 gömlek üstün ondan.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,993
İsim
kilan embappe
F/p açısından Dram'siz ssd'ler ile aynı kefeye koyuluyor yabancı forumlarda listelerde hocam. Phison e12c kontrolcüsü var listenin sonunda geziyor. Attığım model ise 200 lira fark ile daha iyi bir model 2 gömlek üstün ondan.
Exceria plus daha mantıklı evet

Top Bottom