Hocam neden amd yi bu kadar sevmiyorsunuz. Fiyatına gore alinabilecek bir kart olduğu için onerdim. Saf güç olarak 7600 xt 4060 tan güclü ayrıca. Kendim 4070 kullanıyorum zaten ne anlatıyosunuz hala. Fiyatina göre daha performansli dedim sadece iki saattir bana teknolojilerini anlatıyorsunuz. Bildiğim şeyleri anlatsaniz ne değisir.
7600xt, 4060'dan saf güçte ortalama %10 güçlü.
Ancak burda olayda şu senin kartın %10 daha güçlü olabilir saf güçte ancak ben DLSS 3 açtığım zaman %10 aralarda kaybolacak zaten.
Aynı zamanda DLSS 3, FSR 3'ten çok daha iyi bir teknoloji. DLSS 3 ile görüntü kaybı olmadan oynar iken FSR 3'te quality de bile hala kötü görüntü alıyorsunuz.
Kaldı ki aradaki fiyat farkı yok.
Onun dışında bana niye AMD'den nefret ediyorsun muamelesi yapıyorsunuz ki?
Bundan ben 1.5, 2 ay önce bakabilirsiniz ekran kartı konularına.,
4060ti 8gb ile 7700xt aynı fiyatta olduğu zaman ben herkese 7700XT öneriyordum.
7700XT alın çok daha iyi diyordum, sonra 7700XT fahiş fiyat çekilince dedim ki artık 7700XT son kulede yıkıldı.
Bu videoda işlendiği gibi. Herangi bir donanım övüldüğü, gömüldüğüne göre çok fahiş şekilde fiyatlar artıyor. Bundan 2 hafta önce yine fahiş fiyat yok diymem ama rx 7700xt sapphire pulse modeli 14.375 TL idi. RTX 4060Tİ 8GB ise her zaman ise Gainward modeli 13.750 tl. Son günlerde bu forum...
forum.donanimarsivi.com
Bunla ilgili konuda açtım hatta.
Ben sadece şunu düşünüyorum, ben bunu kendime yada abime, kardeşime alırmıyım?
Yada arkadaşıma önerirmiyim?
Onunda farkındayım. 4060ti ile 7700xt arası fark %20 iken, warzone da fark %40 oluyor.
Ancak söylüyorum. Eğer bir warzone profesyonel oyuncusu değilsen, amd kart niye öneriyim.