Neler Yeni

i5 12400f + rtx 3060ti Discord yayını kasma sorunu

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
İmkansız o işlemciyle kasması
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı işlemci bende var çok güçlü bir işlemci.
Ben driver'ları kurarken yanlış bir şey mi yaptım acaba. Anakartın bütün yazılımlarını indirip kurdum. Gerekli herşeyi yaptım ama sadece discordda ekranım kasıyor. Normal şartlarda ekran kaydı aldığım zaman tam 60fps oluyor twitch'te falan ekran açsam 60fps tam verir ama işte discordda saçma bir şekilde fps'yi 40-45 yapıyor.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Ben driver'ları kurarken yanlış bir şey mi yaptım acaba. Anakartın bütün yazılımlarını indirip kurdum. Gerekli herşeyi yaptım ama sadece discordda ekranım kasıyor. Normal şartlarda ekran kaydı aldığım zaman tam 60fps oluyor twitch'te falan ekran açsam 60fps tam verir ama işte discordda saçma bir şekilde fps'yi 40-45 yapıyor.
Bios güncellemeyi dene. Ben PC' yi kurduktan sonra direkt bios güncelledim. Bir problem yok discord üzerinde.

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
isim soyisim
Bios güncellemeyi dene. Ben PC' yi kurduktan sonra direkt bios güncelledim. Bir problem yok discord üzerinde.
Pc ilk geldiğinde biraz inceledim sonra bios update yaptım ve tertemiz windows 10 kurdum sonra anakartın bütün yazılımlarını kurdum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,449
Üyeler
163,499
Son üye
rcmedya
Top Bottom