Ben de ucuz psu önermiyorum ama bizde de frisby psu lar var gtx 2060 takılı sorunsuz 3 senedir kullanıyoruz.Fsp li 2060 vardı 2 tane 2 psu da bozuldu.yıllardır etrafımda kullanan 2 kişi var fsp powerlı cihaz patladı o 2 cihaz Power Boostlu patlamadı hala garipsedim o yüzden aklımda bulunsun yinede
böyle forumlarda iphone 11 içinde leş telefon diyorlardı kamerası s20 ile kıyaslanıyor 2024 senesinde her söylenene inanmıyorum bu yüzdenBen de ucuz psu önermiyorum ama bizde de frisby psu lar var gtx 2060 takılı sorunsuz 3 senedir kullanıyoruz.Fsp li 2060 vardı 2 tane 2 psu da bozuldu.![]()
Konu biraz ana temasından çıkıyor ama ben de iphone 11 den s23e geçtim. İyi geçmişim dedim.böyle forumlarda iphone 11 içinde leş telefon diyorlardı kamerası s20 ile kıyaslanıyor 2024 senesinde her söylenene inanmıyorum bu yüzden![]()
2019 model giriş seviyesi bir telefonla 2023 model amiral gemisi diye çıkan bir telefonun karşılaştırılması bile bir başarıdır aslında ekranı çok iyi değildi ama kamerası hala süperKonu biraz ana temasından çıkıyor ama ben de iphone 11 den s23e geçtim. İyi geçmişim dedim.![]()
Sİstem güzelde istesekde kasa alamıyoruz adam gibi o kötü olmuş
Bu sistem özelleştirip aldım 32 ram ve 1 tb ssd olarak 1 nisan günü cuma günü gibi elime ulaşacak baya iyi sistem yaKötü fiyat. Kötü güç kaynağı kötü monitör
Şunun yanına monitör çekersin r5 5600 ilePulse 5A-RTX 4060 - Game Garaj
Pulse 5A-RTX 4060, AM4 AMD Ryzen işlemci seçenekleri ve son nesil Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartı ile, Pulse 5A-RTX 4060 hazır sistem oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com