Stok tükendi gözüküyor..
Hep valorant oynarken geliyor bu sistemler kaçırıyorum
sağolun sayeniz de 1000 lira da gelmiş oldu , konuyu açan arkadaşa da teşekkür ederim sistem arıyordum çok kararsızdım iyi denk geldi.Geçen yılda yapılmıştı indirim ekstreye yansıyor hatta size şöyle güzel bir şey daha söyleyim tutarı 20.000’e tamamlarsanız beyaz eşya kampanyası var o da 1000 TL pankart lira veriyor o parayla da ekstre de borç ödeyebiliyorsunuz olup olmamasını deneyin bir de kardeşim sen bu kasayı nereden buldun videosu var mı
1000 TL kazandıysan ne mutlu bana 1500 de ekstre de düşer ok tertemiz 2500 TL hayırlı uğurlu olsun üçte taksit yaptım bedavadan biraz pahalıara ara stok geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağolun sayeniz de 1000 lira da gelmiş oldu , konuyu açan arkadaşa da teşekkür ederim sistem arıyordum çok kararsızdım iyi denk geldi.
eticaret kampanya katıldıysan 250tl de oradan gelir1000 TL kazandıysan ne mutlu bana 1500 de ekstre de düşer ok tertemiz 2500 TL hayırlı uğurlu olsun üçte taksit yaptım bedavadan biraz pahalı
Bazen ikisini vermiyobiliyor 1500₺ ekstre olan hariçeticaret kampanya katıldıysan 250tl de oradan gelir
gitmezBeyler bu sistem al-sata gider mi
çok iyi oldu gerçekten iyi ki yazmışsınız, keşke e ticaret kampanyasına da katılsaymışız onu unutmuşum diğer kampanyalarla birleştirilebiliyormuş oda galiba 250 de oradan gelirmiş1000 TL kazandıysan ne mutlu bana 1500 de ekstre de düşer ok tertemiz 2500 TL hayırlı uğurlu olsun üçte taksit yaptım bedavadan biraz pahalı
dediğiniz gibi vermiyormuş e tcaret kampanyasından 250 yi ona da katılmışım açıklamada diğerleriyle birleştirilemez yazıyormuşBazen ikisini vermiyobiliyor 1500₺ ekstre olan hariç