hocam daha iyisi gelir mi bekleyeyim mi sizce?anakart fena degılde gelınce ramlerı sat yenı ram al
Mesaj otomatik birleştirildi:
o nasıl bir sistemdi hocam ne zaman satıldıHalen vatan 22.800 verdiği sistemden iyisi çıkarmadı
hocam daha iyisi gelir mi bekleyeyim mi sizce?anakart fena degılde gelınce ramlerı sat yenı ram al
o nasıl bir sistemdi hocam ne zaman satıldıHalen vatan 22.800 verdiği sistemden iyisi çıkarmadı
bılemıyorum su sıralar takıp etmıyorum sıstem felanhocam daha iyisi gelir mi bekleyeyim mi sizce?
bendede asus dual var ıyı değilkiAsus ekran kartları niye 11.11 de sistemlerde kullanmadilar ki şimdi bu sistemde Asus dual var fiyat çok iyi
neden hocam kronik bir sıkıntısı mı varbendede asus dual var ıyı değilki
hocam ısınıyor niyeyse fanları yavaş donuyor galibaneden hocam kronik bir sıkıntısı mı var
kaç dereceleri görüyor hocam macunları yenilediniz mi ben şu an 1070 kullanıyorum max yük altında 70 derecehocam ısınıyor niyeyse fanları yavaş donuyor galiba
2 adet 16gb oluyor, evet.Alıntıyı görüntülebunu seçersem 32 gb mı oluyor? Sepete ekle deyince 16 gb gözüküyor da üstte.
Gerçekten şu güzelim sistemler sizin gibilere gittiği için saçlarımı yolasım var5600 olanı iptal edip bunumu alsam 2 k fark var
ssd ile 18 bin tl ye geldi anakartda içime sinmedi
AMD R5 5600X - RTX 4060 8GB - B450M-HDV - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600X - RTX 4060 8GB - B450M-HDV - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hocam suan bosda 53 yukte 73 73 14 aylık falan macunları nası yenişeyebilirimkikaç dereceleri görüyor hocam macunları yenilediniz mi ben şu an 1070 kullanıyorum max yük altında 70 derece
Bende 3070 vardı. Isınıyor evet. Gelen macun yeniledim. YouTube videolarını izleyerek yapabilirsin. Termal pedleri yenileme, orijinalleri genelde iyi.hocam suan bosda 53 yukte 73 73 14 aylık falan macunları nası yenişeyebilirimki