Neler Yeni

❌İndirim Bitti! I5 12400F RTX 4060 Ti Sistem 24.999 TL

skytrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
sinan kaytaran
2024 Temmuz ayında yine Vatan Bilgisayar'da i5 12400F RTX 4060 Ti sistem 23.999 TL'e düşmüştü, konusunu açmıştım, güzel fiyat denmişti ve tükenmişti. Resmen geçen senenin fiyatına düşmüş pahalı diyenler ne yaşıyor?
Aynen öyle .Dolar ne hale geldi.Geçen sene ile aynı fiyat.Ve gerçekten içinde vatan dışında satan firmalar gibi kötü parça yok.Kasa ve psu da gayet iyi ben aldım.İhtiyacın varsa sende alabilirsin.

.Ardaa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Arda Teksin

pchesap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
can
Aynen öyle .Dolar ne hale geldi.Geçen sene ile aynı fiyat.Ve gerçekten içinde vatan dışında satan firmalar gibi kötü parça yok.Kasa ve psu da gayet iyi ben aldım.İhtiyacın varsa sende alabilirsin.
İtopya gibi windows kurulu mu geliyor vatanda biliyor musunuz
Bios ayarlarını yapmadan windows kurup kullansak olur mu bunları . Ram expo bişey filan seçince bozmayalım sistemi hiç anlamıyorum da

skytrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
sinan kaytaran
Bios ayarlarını yapmadan windows kurup kullansak olur mu bunları . Ram expo bişey filan seçince bozmayalım sistemi hiç anlamıyorum da
Ben genelde kurulum yapılmadan alıyorum kendim windows kuruyorum hocam.bilmiyorum o kısmı açıkcası

yarmhayat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arif hikmet
stok bittikten sonra arkadaşa gösteriyim diye linke tekrar girdim şan eseri stok yenilenmiş 1 tane aldım bende inşallah üzmez

parayı kartımdan çekti sizce sonra stok bitti diyip iptal olur mu onay gelmedi daha??

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
John Smith
Vatan windows kurmuyor

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
Arkadaşlar konuyla alakasız bir şey soracağım ekran kartı ile ilgili.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Mehmetcan
Ya Lütfen Artık Şu Forumda Saçma Sistemleri Sıcak indirim adı altın'da Paylaşmayın yani tamam Bazı sistemi indirim sana bilir insan Ama Bu sistemin Neyi indirim Kör veya enayi olmayan kimse bu rezil Sistemi almaz

Hem Intel Hem DDR 4 Hemde En Ucuz Model parçalar ile toplanmıs rezil bir sistem

25K'ya Ryzen 5 7500F + 4060 Sistem toplam çok daha mantıklı hatta imkanı olan Varsa Ryzen 5 7500F ekran kartsız Sistem dizmesini Sonra 2.elden temiz ve çok daha ucuza RTX 4060Tİ Almalı (2.el'de bilgisayarcılar ve al satçılar ucuz olanları direk topladığı için Bence Direk almak yerine Biraz bekleyip ürün kovalarsanız 11-12K'ya bile 4060Tİ alabilirsiniz 2.elde)

Top Bottom