tekeya
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 18
- İsim
- Tevfik Yağcı
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
Ben bir ara Mac min m4 alacaktım buna e gpu olmuyor dediler sonra internetten apple için AMD ekran kartı üretmiş bu ekran kartları pcle dönüştürcü ve thunder Bolt ile Mac mini 4 e bağlanabilir mi?sor kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sıcak fırsat denilir mi bilmem ama lütfen 2. El ile burayı karıştırmayın 2. El senin gözünde basit olabilir ama benim gibi başına talihsiz olaylar gelen için korkutucu bir yer bununla aynı veya yakın özellikte bir sistem önerirsen onu alırız.Ya Lütfen Artık Şu Forumda Saçma Sistemleri Sıcak indirim adı altın'da Paylaşmayın yani tamam Bazı sistemi indirim sana bilir insan Ama Bu sistemin Neyi indirim Kör veya enayi olmayan kimse bu rezil Sistemi almaz
Hem Intel Hem DDR 4 Hemde En Ucuz Model parçalar ile toplanmıs rezil bir sistem
25K'ya Ryzen 5 7500F + 4060 Sistem toplam çok daha mantıklı hatta imkanı olan Varsa Ryzen 5 7500F ekran kartsız Sistem dizmesini Sonra 2.elden temiz ve çok daha ucuza RTX 4060Tİ Almalı (2.el'de bilgisayarcılar ve al satçılar ucuz olanları direk topladığı için Bence Direk almak yerine Biraz bekleyip ürün kovalarsanız 11-12K'ya bile 4060Tİ alabilirsiniz 2.elde)