Neler Yeni

❌İndirim Bitti! I5 12400F RTX 4060 Ti Sistem 24.999 TL

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
Ben bir ara Mac min m4 alacaktım buna e gpu olmuyor dediler sonra internetten apple için AMD ekran kartı üretmiş bu ekran kartları pcle dönüştürcü ve thunder Bolt ile Mac mini 4 e bağlanabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya Lütfen Artık Şu Forumda Saçma Sistemleri Sıcak indirim adı altın'da Paylaşmayın yani tamam Bazı sistemi indirim sana bilir insan Ama Bu sistemin Neyi indirim Kör veya enayi olmayan kimse bu rezil Sistemi almaz

Hem Intel Hem DDR 4 Hemde En Ucuz Model parçalar ile toplanmıs rezil bir sistem

25K'ya Ryzen 5 7500F + 4060 Sistem toplam çok daha mantıklı hatta imkanı olan Varsa Ryzen 5 7500F ekran kartsız Sistem dizmesini Sonra 2.elden temiz ve çok daha ucuza RTX 4060Tİ Almalı (2.el'de bilgisayarcılar ve al satçılar ucuz olanları direk topladığı için Bence Direk almak yerine Biraz bekleyip ürün kovalarsanız 11-12K'ya bile 4060Tİ alabilirsiniz 2.elde)
Hocam sıcak fırsat denilir mi bilmem ama lütfen 2. El ile burayı karıştırmayın 2. El senin gözünde basit olabilir ama benim gibi başına talihsiz olaylar gelen için korkutucu bir yer bununla aynı veya yakın özellikte bir sistem önerirsen onu alırız.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Mehmetcan
Ben bir ara Mac min m4 alacaktım buna e gpu olmuyor dediler sonra internetten apple için AMD ekran kartı üretmiş bu ekran kartları pcle dönüştürcü ve thunder Bolt ile Mac mini 4 e bağlanabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sıcak fırsat denilir mi bilmem ama lütfen 2. El ile burayı karıştırmayın 2. El senin gözünde basit olabilir ama benim gibi başına talihsiz olaylar gelen için korkutucu bir yer bununla aynı veya yakın özellikte bir sistem önerirsen onu alırız.
Hocam galiba tam olarak anlamadınız dediğim şeyi Ben Zaten En başta Sıfır Seçeneği Sundum Tek Tek hazır sistem indirimi olmadan Bile O fiyata Ryzen 5 7500F + RTX 4060 gibi AM 5/DDR 5 Yeni nesil ve Ekran Kartı hariç tüm parçaları Daha güçlü ve daha kaliteli ve Sıfır Bir sistem toplayabileceğiniz'i Söyledim

+ 2'ci Seçenek olarak ille'de 4060ti almak isteyenler için 2.el'den çok daha ucuza Hemde biraz çabalarsalar 4060'dan daha ucuza 4060Tİ Alabileceklerini söyledim he zaten sıfırda bile bütçeyi +2-3K arttırırsalar 7500f +4060Tİ alabilirler gene

Ayrıca Hocam 2.el'de sorun yaşayan sadece siz değilsiniz Bir çok Kişi Var Bu yüzden alabileceğiniz Bir çok Önlem var eğer dikkat ederseniz %99 bir şey olmaz

Mesela en basiti ve en işe yararlarından olan bir yöntem söyliyeyim⬇️

Satın Aldığınız Şey kargo ile eve geldi an Kargocu'nun yüzü göxükmeyecek şekilde (mesela Telefon'u Yere doğru tutarak) kargoyu aldığınız andan Ürünü kırık çıkık var mı diye iyice çekip sonra çalıştırıp bi süre Deniyene Kadar video Kaydı almak

Böyle bir durumda başta Satıcı'ya durumu İzah Etmeniz ve eğer İade almıyorsa vs. video'yu atmanız ve Onu dava edeceğinizi Söylerseniz emin Olun çok rahatlıkla Sizi Uğraştırmadan İade'yi mecbur kabul edecektir çünkü sizi yalanlayamayacağını ve davayı kazanamayacağını bilir.
-Tabi bu ucuz Ürünler için yani Fiyat 50K'yı geçtikten sonra İş ciddiye biner o zaman zaten yüz yüze testleri vs. Yaparak vs. Almak gerek ama kimse 15K için delil varken Kendini riske atmaz

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,812
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Ya Lütfen Artık Şu Forumda Saçma Sistemleri Sıcak indirim adı altın'da Paylaşmayın yani tamam Bazı sistemi indirim sana bilir insan Ama Bu sistemin Neyi indirim Kör veya enayi olmayan kimse bu rezil Sistemi almaz

Hem Intel Hem DDR 4 Hemde En Ucuz Model parçalar ile toplanmıs rezil bir sistem

25K'ya Ryzen 5 7500F + 4060 Sistem toplam çok daha mantıklı hatta imkanı olan Varsa Ryzen 5 7500F ekran kartsız Sistem dizmesini Sonra 2.elden temiz ve çok daha ucuza RTX 4060Tİ Almalı (2.el'de bilgisayarcılar ve al satçılar ucuz olanları direk topladığı için Bence Direk almak yerine Biraz bekleyip ürün kovalarsanız 11-12K'ya bile 4060Tİ alabilirsiniz 2.elde)
Hazır sistemlerin fiyatları çok saçma fiyat avantajı yok diyordun şu anda 2024 Temmuz ayından kalma fiyatta RTX 4060 Ti sistem geldi tek tek toplamaya göre 5 bin TL fiyat avantajı var ondada 2. el toplayın falan diyorsun. Parça kalitesi gayet normal 30 bin TL'e kadar olan tüm sistemlerde parça kalitesi böyle.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Mehmetcan
Hazır sistemlerin fiyatları çok saçma fiyat avantajı yok diyordun şu anda 2024 Temmuz ayından kalma fiyatta RTX 4060 Ti sistem geldi tek tek toplamaya göre 5 bin TL fiyat avantajı var ondada 2. el toplayın falan diyorsun. Parça kalitesi gayet normal 30 bin TL'e kadar olan tüm sistemlerde parça kalitesi böyle.
Hocam Siz Anlamakta sorun mu Yaşıyorsunuz?

Öncelikle 2.el Alın demedim bu fiyata tek tek toplayarak Sıfır (2'dir Kalın olrak yazıyorum Sıfır yazısını inatla görmüyorsunuz neyse)7500F +4060 Sistem almak daha mantıklı dedim sebeplerini vs. Açıkladım ve Ekstra olrak eğer 4060 istemeyen daha üst model ekran kartı isteyen ve bütçesi Çıkmayanların 2.el'de 4060Tİ vs. Alabileceklerini söyledim lütfen artık anlayın bir daha yazmayacağım

+ ben hiç bir zaman Tüm Hazır sistemleri de fiyat avantajı yok demedim genel olarak yok dedim Yoksa Çok nadiren'de olsa Fiyat avantajları olanlar oluyor mesela temmuza gitmeye gerek yok kasımda 11.11 indirimlerinde 25K'ya 7500F +4060Tİ 16GB versiyon'u sistem vardı Yani %98'de yok ama bazen yani %2 güzel fiyat avantajı olabiliyor

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
Hocam Siz Anlamakta sorun mu Yaşıyorsunuz?

Öncelikle 2.el Alın demedim bu fiyata tek tek toplayarak Sıfır (2'dir Kalın olrak yazıyorum Sıfır yazısını inatla görmüyorsunuz neyse)7500F +4060 Sistem almak daha mantıklı dedim sebeplerini vs. Açıkladım ve Ekstra olrak eğer 4060 istemeyen daha üst model ekran kartı isteyen ve bütçesi Çıkmayanların 2.el'de 4060Tİ vs. Alabileceklerini söyledim lütfen artık anlayın bir daha yazmayacağım

+ ben hiç bir zaman Tüm Hazır sistemleri de fiyat avantajı yok demedim genel olarak yok dedim Yoksa Çok nadiren'de olsa Fiyat avantajları olanlar oluyor mesela temmuza gitmeye gerek yok kasımda 11.11 indirimlerinde 25K'ya 7500F +4060Tİ 16GB versiyon'u sistem vardı Yani %98'de yok ama bazen yani %2 güzel fiyat avantajı olabiliyor
Hocam link atın veya sistemi söyleyin biz bakalım. mutlaka toplayabilen olmuştur ona bakılırsa geçen haftalarda vatanda 14 k ya AMD ddr4 sattı ama hemen bitti benim demek istediğim yani şuan buna benzer bir şey göstermen lazım. Biz olmuş veya olacak ile ilgili bir şey istemiyoruz sıcak fırsatta şuanda bundan daha ucuz yoksa bence sıcak fırsattır hazır sistemler için çünkü kimse geleceği göremediği için ilerideki fiyatı bilemez.

SadeceYorumcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
ya arkadaş. yorumları okudum niye sıkıyorsun bu kadar canını onu anlamadım.alsalar sana ne yararı,almasalar sana ne zararı.sen insanlık yapıp açmışsın konuyu tşk.negatif yorum yapanlara aldırmamışlar zaten.aldırsalar stoklar tükenmezdi.zamanında bizde uyardık 8gb 4060 tiye bu kadar para vermeyin.ucuz yerler siteler gösterdik.hamdolsun onlara aldırmadım.onların verdiği 8gb 4060 ti fiyatına 16 gb aldım snerjiden.kampanya ile 14800 civarına geldi.yok bozulur yok bilmem ne.7-8 ay oldu bozulmadı işte.hala aynı perfermans.bu aksi yorumculara aldıranlar aynı fiyata 8gb olanını aldılar.hatta kimi msı asus diye 8gb 4060 ti ye servet döküyor.kim akılsz ortada.akıl eden için tabii.yani alan alır almayan almaz.sıkma bu kadar canını.bırak 4060 alsınlar daha iyidir bunlar için :D.sen önerini yap.akıl sahipleri napacaklarını bilir.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Mehmetcan
Hocam link atın veya sistemi söyleyin biz bakalım. mutlaka toplayabilen olmuştur ona bakılırsa geçen haftalarda vatanda 14 k ya AMD ddr4 sattı ama hemen bitti benim demek istediğim yani şuan buna benzer bir şey göstermen lazım. Biz olmuş veya olacak ile ilgili bir şey istemiyoruz sıcak fırsatta şuanda bundan daha ucuz yoksa bence sıcak fırsattır hazır sistemler için çünkü kimse geleceği göremediği için ilerideki fiyatı bilemez.
Hocam Ben Olcak Demiyorum Direk Bu fiyata toplarsınız Diyorum

6.300TL

1.900TL

3.300TL

1.140TL

2.100TL

12.570

2.050TL

Toplam: 29.290TL

Not:
-Hatırlatayım Burda 25K'ya Sistem Toplama'ya çalışmadım daha F/P Sistem toplamaya Çalıştım

-Ayrıca Ekran Kartı Hariç Tüm ama Tüm Parçaları çok ama çok daha iyi ve çok daha performanslı Yani Paylaşılan Sistem'deki gibi En ucuz Parçaları toplamadım yoksa çok daha ucuza toplardım

-Son olarak Donanım arşivinde takılan birinin kuponlar + İndirmler ile 1-2 hafta'da 26-27K'ya toplanabileceğine Adım kadar eminim

Leon_Was_Here

80+ Bronze
Birkaç ay önce yine vatandan benzer sistemi thermaltake kasa tek modül 24gb ram yükseltmesiyle 24.400 e aldık bir arkadaşa indirim bitmiş ama fiyat pahalı değil üstüne az daha koy şunu al bunu al diyorlar ama bütçe kısıtlı ise tekrar stok olursa alınabilir her zaman ki gibi peşin fiyatına taksit de cabası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,145
Üyeler
171,307
Son üye
grltrl
Top Bottom