kullenenask
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Şuan dandik bir soğutucu takılı bu havalarda 90 derecelere çıkıyor. Bütçemde sıkıntı yok kaliteli bir soğutucu tavsiyesi verir misiniz?
Forumda görüyorum montajı zor diye pek uğraşmak istemedimdark freezer x123
Bu markanin diğer ürünleri de var baktım. Burst modeli fena değil gibi. Fiyat performans açısından hangisi mantıklı diğer modeller de içinde.bütçende sıkıntı yoksa
beyaz: https://www.akakce.com/islemci-sogu...assin-120-se-argb-beyaz-fiyati,340209421.html
siyah : https://www.akakce.com/islemci-sogu...ss-assassin-120-se-argb-fiyati,277759349.html
yada sıvı soğutucu da alabilirsin senin kararın
ben burst assassin kullanıyorum çok güzel soğutuyor yakın performansları, ama bütçe sıkıntım yok demişsin daha da güzel durur diye önerdim.Forumda görüyorum montajı zor diye pek uğraşmak istemedim
Post automatically merged:
Bu markanin diğer ürünleri de var baktım. Burst modeli fena değil gibi. Fiyat performans açısından hangisi mantıklı diğer modeller de içinde.
hiç zor değil aslında ama en fp ürün o gidip 1200tl verilmez 12400f için 60ı geçmedi bende aynı soğutucu var.Forumda görüyorum montajı zor diye pek uğraşmak istemedim
Bu markanin diğer ürünleri de var baktım. Burst modeli fena değil gibi. Fiyat performans açısından hangisi mantıklı diğer modeller de içinde.
12400f için ne alakası var bunun. Normal bir hava soğutucu bile soğutuyor.
Arkadaş ruhu teslim edene kadar aynı işlemciyi kullanmayacağına göre sıvı soğutma mantıklı bir seçim olur.Peerless Assassin al geç. 55-60 derece üstünü görmezsin.
3500 liralık işlemciye 3000 liralık soğutucuPeerless Assassin al geç. 55-60 derece üstünü görmezsin.
işlemciyi değişene kadar o soğutucu bozulur, sıvı soğutucular çok dayanmıyor. hava soğutmalar çok daha uzun ömürlüdür.Arkadaş ruhu teslim edene kadar aynı işlemciyi kullanmayacağına göre sıvı soğutma mantıklı bir seçim olur.
Nereden biliyorsun bozulacağını, malum mu oluyor?3500 liralık işlemciye 3000 liralık soğutucu
işlemciyi değişene kadar o soğutucu bozulur, sıvı soğutucular çok dayanmıyor. hava soğutmalar çok daha uzun ömürlüdür.
genelleme yaptım, senin attığın sıvı soğutma da çok üst düzey değil ortalama bi soğutma.Nereden biliyorsun bozulacağını, malum mu oluyor?