Neler Yeni

Yardım i5 12400f soğutucu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bilal Yiğit Şenses
Bütçe
750
Boşta 50-55 oyunda 80-85 derece görüyor. stok soğtucuyu değiştirmek istiyorum. Forumdan bir arkadaş id-cooling se-224-xt black işlemci soğutucu önermişti. Kasam Corsair carbide series spec-05 kasaya sığmaz diye yorumlar gördüm. Hepsiburadada satıcı kasanıza sığmaz dedi.

ID-Cooling SE-914-XT İşlemci Soğutucu bu soğutucuyu önerdi. 93mm soğutucu işlev görür mü ?​

bladeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alihan
Instagram
alilendro
Steam
alien
Twitter
alilendro
Discord
alien#1954
Evet işini görür termal macun olarakda Artic mx4 kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bilal Yiğit Şenses
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ömer19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer
Boşta 50-55 oyunda 80-85 derece görüyor. stok soğtucuyu değiştirmek istiyorum. Forumdan bir arkadaş id-cooling se-224-xt black işlemci soğutucu önermişti. Kasam Corsair carbide series spec-05 kasaya sığmaz diye yorumlar gördüm. Hepsiburadada satıcı kasanıza sığmaz dedi.

ID-Cooling SE-914-XT İşlemci Soğutucu bu soğutucuyu önerdi. 93mm soğutucu işlev görür mü ?​

Ben i5 11400F kullanıyorum işlemci olarak bu fani aldım hem çok sessiz hemde çok serin çalışıyor kesinlikle öneririm

https://www.amazon.com.tr/dp/B07MC8CRVZ/ref=cm_sw_r_apan_i_2R1FG30R5B3P3PVGMA9X

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mustafaenes
Kardesim bendede i3 12100f var benim kasa vento vg05f 150 mm kadar destekliyor kule tipi soğutucuları bende senin gibi baya araştırdım hatta kasanın ölçülerini tam alabilmek icin aramadım yer kalmadı en sonunda kasamın ön camını söküp mesh panel yaptırdım belki ileride i5 12400f geçersem sen nasıl bir yol izlediysen sana danışabilirmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bilal Yiğit Şenses
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardesim bendede i3 12100f var benim kasa vento vg05f 150 mm kadar destekliyor kule tipi soğutucuları bende senin gibi baya araştırdım hatta kasanın ölçülerini tam alabilmek icin aramadım yer kalmadı en sonunda kasamın ön camını söküp mesh panel yaptırdım belki ileride i5 12400f geçersem sen nasıl bir yol izlediysen sana danışabilirmiyim
Vallaha araştıyırum sürekli ama 150mm kasa için soğutucu bulmak zor iki tane ürün buldum. ID COOLİNG SE-914-XT bir de ID COOLİNG SE-904-XT SLİM iki ürün arasında karasız kaldım. Bunlar fan boyutu 120mm değil 93 mm 120 mmlik fanlar 150mmden büyük oluyor hiç bir yerde küçüğü yok. Ama 93 mm fanlı soğutucular işlevli olur mu bilmiyorum. Küçük kasa cidden çok sıkıntılı işlemci çok ısınıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca cam paneli neden söküp mesh yaptınız faydası var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray

Hocam öncelikle merhaba.Gördugum kadarıyla sizde modart mod blue sistemden almissiniz benim gibi.Bende bu ısınma konusundan çok şikayetçiyim.Onu geçtim Fan okadar sesli calisiyorki sanki saç kurutma kullaniyorum gibi ses var.ilk defa masaüstü hazır sistem kullanacağım.Egerki soğutucu fan alırsanız ve kullanırsanız banada bilgi verirmisiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mustafaenes
Vallaha araştıyırum sürekli ama 150mm kasa için soğutucu bulmak zor iki tane ürün buldum. ID COOLİNG SE-914-XT bir de ID COOLİNG SE-904-XT SLİM iki ürün arasında karasız kaldım. Bunlar fan boyutu 120mm değil 93 mm 120 mmlik fanlar 150mmden büyük oluyor hiç bir yerde küçüğü yok. Ama 93 mm fanlı soğutucular işlevli olur mu bilmiyorum. Küçük kasa cidden çok sıkıntılı işlemci çok ısınıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca cam paneli neden söküp mesh yaptınız faydası var mı ?
Var kardesim en az 10 derece sogutmada faydasi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bilal Yiğit Şenses
Hocam öncelikle merhaba.Gördugum kadarıyla sizde modart mod blue sistemden almissiniz benim gibi.Bende bu ısınma konusundan çok şikayetçiyim.Onu geçtim Fan okadar sesli calisiyorki sanki saç kurutma kullaniyorum gibi ses var.ilk defa masaüstü hazır sistem kullanacağım.Egerki soğutucu fan alırsanız ve kullanırsanız banada bilgi verirmisiniz.
Ben de ilk defa aldım yıllardır laptop kullanıcısım. Fan sesine laptoptan alışkın olduuğum için rahatsız etmiyor ama sıcaklıktan ben de şikayetçiyim. Kasa küçük olduğundan fan arayışındayım alırsam görüşlerimi paylaşırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bilal Yiğit Şenses

forumdan biri önermişti aldım işlemci sıcaklığı 60ı geçmiyor.
Kasaya sığmıyor ki onun azıcık küçüğü var işlevli olur mu karar veremiyorum. Malum ekonomi belli fiyatlar çok uçuk alıp pişman olmak istemiyorum

jalm0o0e1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuzhan
bu marka tam fp ürünü. Kasaya sığan bir modelini almadan önce yorumlarını okursan kesinlikle pişman olmazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,547
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF
Top Bottom