Neler Yeni

İ5 12400f yüksek sıcaklık

Kuasar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Anılcan Gündoğdu
Yeni i5 12400F işlemci aldım bende i3 12100F ile değiştim. RTX 3070 ile god of war 1080p ultrada 81 dereceyi görmüştüm. Termal macunu arctic marka bir macun ile yeniledim. 70 dereceden yukarı çıkmıyor şuanda. Stok fan ile hemde
High ayaralda 2 k bf2042 oynyom bende iste servise girmeden önce cegirdek biri 91 derce gördü oyundan atti once sonra mavi ekran düştü bugün servisteen geldi işte yine indirdim 80 lere felan geldi yine oyundan atti ama mavi ekrana dusmedi ugrasmadim biraktim bende sogutucu ve termal macun yaptıktan sonra deneyecem bide

Krieas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Timur
High ayaralda 2 k bf2042 oynyom bende iste servise girmeden önce cegirdek biri 91 derce gördü oyundan atti once sonra mavi ekran düştü bugün servisteen geldi işte yine indirdim 80 lere felan geldi yine oyundan atti ama mavi ekrana dusmedi ugrasmadim biraktim bende sogutucu ve termal macun yaptıktan sonra deneyecem bide
Soğutucu ve termal macunla çok yüksek ihtimalle çözülecektir sorununuz. Kasa içi hava akışı iyi değilse eğer ısı içerde hapsolduğu içinde etki ediyor sıcaklığın artmasına

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
80 derece yüksek bir sıcaklık değil panik yapmaya gerek yok

Kuasar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Anılcan Gündoğdu
Günümüz işlemcileri genel olarak ısınıyor, iyi soğutma istiyor. Genel olarak soğutucuyla beraber ortam havası ve kasada önemli. Bende 12400F`i stok soğutucu ile kullanıyorum ama kasam iyi diye 65 dereceyi geçmiyor.an

80 derece yüksek bir sıcaklık değil panik yapmaya gerek yok
Hocam 90 felan geçmişti servise yolamdan önce zaten format atip yolamislar bugün geldi sistem geri denedim baktim yine oyundan atinca 80 üst sıcaklık ta olunca kapatim bıraktım öyle

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam 90 felan geçmişti servise yolamdan önce zaten format atip yolamislar bugün geldi sistem geri denedim baktim yine oyundan atinca 80 üst sıcaklık ta olunca kapatim bıraktım öyle
İyi yapmışsın, işlemci soğutucusu alırsan sorun çözülür tabi kasa içi hava akışı da önemli. Temiz hava girmedikçe soğutucunun önemi kalmıyor.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Oğuz Ünlüerler
Islemci sogutucu lazim sana. Mumkunse sivi. Butcen daha azsa amazon noctua s redux bakabilirsin idare edebilir seni. Daha iyi hava sogutma icin arctic 34 esports duo cekebilirsin.

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Günümüz işlemcileri genel olarak ısınıyor, iyi soğutma istiyor. Genel olarak soğutucuyla beraber ortam havası ve kasada önemli. Bende 12400F`i stok soğutucu ile kullanıyorum ama kasam iyi diye 65 dereceyi geçmiyor.
Merhaba 12400f stok fanın dönüş hızını Manuel arttırabiliyormuyuz

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

Kuasar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Anılcan Gündoğdu
İyi yapmışsın, işlemci soğutucusu alırsan sorun çözülür tabi kasa içi hava akışı da önemli. Temiz hava girmedikçe soğutucunun önemi kalmıyor.
Aslinda kasa iyi thermaltake kasası

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom