daha önceden aldığım ak400 vardı sığar mı bu kasaya hocamDA-G9 EKRAN KARTI SICAKLIK
4060 lar arasında gördüğüm en sıcak çalışan model onu da 16gb olmasına veriyorum ama ona rağmen iyi bir sıcaklıkta 70 derecede çalışıyor , işlemcini de kule tipi soğutucu alarak soğutabilirsin ag400 veya 214xt alabilirsin düşük bütçeli olarak Bende onun adını unuttum soğutma bloğu falan diye...forum.donanimarsivi.com
Söylemiştm zaten ag400 , 214xt almam yeterli olur
Çok rahat sığar , thermalright peerless assasin bile sığıyordaha önceden aldığım ak400 vardı sığar mı bu kasaya hocam
max 1kya bunlari mi onerirsiniz beni baya goturecek ve cokta ses yapmayacak bir sey istiyorumDA-G9 EKRAN KARTI SICAKLIK
4060 lar arasında gördüğüm en sıcak çalışan model onu da 16gb olmasına veriyorum ama ona rağmen iyi bir sıcaklıkta 70 derecede çalışıyor , işlemcini de kule tipi soğutucu alarak soğutabilirsin ag400 veya 214xt alabilirsin düşük bütçeli olarak Bende onun adını unuttum soğutma bloğu falan diye...forum.donanimarsivi.com
Söylemiştm zaten ag400 , 214xt almam yeterli olur
İkisi de iyidir görüntüsü hoşuna gideni al , hava soğutucu zaten bozulmaz etmez belli aralıkla termal macununu değiştir ömür boyu götürürmax 1kya bunlari mi onerirsiniz beni baya goturecek ve cokta ses yapmayacak bir sey istiyorum