sistem nasıl biraz eksikleri var ama yine de alınır mı
toplam bütce bu civarda
toplam bütce bu civarda
biraz önce ben inceledim 60w mışFiyata göre özellikler makul duruyor. Ekran kartı kaç Watt acaba...
Biraz daha yüksek olsa çok daha iyi olurmuş o zaman.biraz önce ben inceledim 60w mış
markayı teknik olarak incelemedim ama bir sorun yok ise görseldeki ürünü almak fiyat performans açısından daha mantıklı gibiBiraz daha yüksek olsa çok daha iyi olurmuş o zaman.
bu fiyat bandında daha iyisi olabilecek öneriniz nedirAlınmaz ÇÖP SİYSTIM.
3 katına çıkar, bu paraya laptop alan enayidir.markayı teknik olarak incelemedim ama bir sorun yok ise görseldeki ürünü almak fiyat performans açısından daha mantıklı gibi
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu fiyat bandında daha iyisi olabilecek öneriniz nedir
hocam bu paraya daha iyi bir laptop öneriniz var mı3 katına çıkar, bu paraya laptop alan enayidir.
BU PARAYA LAPTOP ALINMAZ!!!!!!hocam bu paraya daha iyi bir laptop öneriniz var mı
hocam bu paraya daha iyi bir laptop öneriniz var mı yok mu?BU PARAYA LAPTOP ALINMAZ!!!!!!
Benle kafa bulmayın hocam yoksa ağır ağur .......hocam bu paraya daha iyi bir laptop öneriniz var mı yok mu?
sorum çok basit bu paraya arkadaşın attığı laptoptan daha iyi bilfiğiniz bir laptop var mı yok muBenle kafa bulmayın hocam yoksa ağır ağur .......
sizden cevap beklemekteyimBenle kafa bulmayın hocam yoksa ağır ağur .......