Çözüldü✓ İ5 13600kf 5070ti darboğaz yaparmı?

tayfn35

80+ Silver
Reaksiyon skoru
805
5070ti satın alicam ama aklıma takıldı olacağını sanmıyorum ama yinede emin olmak istiyorum.

1080p de yapar 1080p de tv de 5070 13600kf ile oynuyorum monitör alıcak para var ama düşünüyorum oyüzden 1080p de kralını yapar önce gta 5 enhanced oynadım max rt filan very high rt hiçbir darbogaz olmadı legacy i indirdim 100/70 darbogaz oldu minimum 2k için zaten bu kartlar 1080p oynicaksanız almayın 4060 ti filan alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080p de gta 5 legacy 100/70 darbogaz 1 nebze😂 aynem normal oyunlardada 100/23 filan 15 üstü kötü oluyor 2k dada 100/3 5 filan hiss edilmez bilip bilmeden yorumlamayın
Sevgili bilgisayar mühendisi kardeşim okuma yazma kıtlığın mı var yoksa gece gece çatacak yer mi arıyorsun ? cevabımda neresi yanlış bir yorum yapmışım ? 1080p'de darboğaz olur fakat her oyunda senin dediğin gibi olmaz onu anlatmaya çalışıyorum devamında da demişim 2k'da sorun olmaz diye.
Neresini anlamadın bu cevabın ? sorunlu musun kardeşim ?

Son düzenleme:
Kardeşim canım benim kullandıgımdan biliyorum bilip bilmeden konuşma
Ya neyi bilip bilmeden konuşma dalga mi geçiyorsun benimle sen? git başka yerde kafa bul aynı şeyi söylüyoruz dikkat çekmek için saçma sapan cevaplar veriyorsun.

Son düzenleme:
teşekkürler cevap icin bende öyle tahmin etmistim
Siz cevap veren o sıkıntı arkadaşa bakmayın konuyu sadece manipüle etmeye çalıştı tekrardan kusura bakma , 1080p'de kesinlikle kullanma 2k monitor al tadını çıkart hiçbir şey de olmaz dostum :)

Siz cevap veren o sıkıntı arkadaşa bakmayın konuyu sadece manipüle etmeye çalıştı tekrardan kusura bakma , 1080p'de kesinlikle kullanma 2k monitor al tadını çıkart hiçbir şey de olmaz dostum :)
2k monitörum var hocam o arkadas ban yemiş herhalde mesajına cevap veremedim ancak arkadaşın en üstte yazdığı yorumda baya sallamış gibime geldi😀

2k monitörum var hocam o arkadas ban yemiş herhalde mesajına cevap veremedim ancak arkadaşın en üstte yazdığı yorumda baya sallamış gibime geldi😀
Yok hocam legacy de gerçekten öyle yeni nesil kartlar ile çok iyi işlemci olması lazım 1080p oynanması için ama 100/70 filan😂 sallamış ama 100/ 30 oluyordur

Geri