Bence yetmez, ama parçalar elinde varsa belirli yazılımlarla işlemciyi yüke sokup işlemci frekansı ve VRM sıcaklığına kendin bakabilirsin zaten belki yetiyordur.Sistemde drop yeme sebebimimden dolayi işlemciye anakartin yetmediği dusuncesine kapıldım bu sebepten açtım.
Hocam sağlam güç isteyen oyunlarda asiri drop yiyorum. Artik yetmediğini anladığım anda ya amd geçeceğim yada yeni anakart alacagim test yapma imkanimda yok yeni şehir dışına çıktım.Bence yetmez, ama parçalar elinde varsa belirli yazılımlarla işlemciyi yüke sokup işlemci frekansı ve VRM sıcaklığına kendin bakabilirsin zaten belki yetiyordur.
Dönünce yaparsın, baktın çok ısınıyor (100 derece throttle sınırı çoğu anakartta) bütçe olunca Z790 anakarta geçersin.Hocam sağlam güç isteyen oyunlarda asiri drop yiyorum. Artik yetmediğini anladığım anda ya amd geçeceğim yada yeni anakart alacagim test yapma imkanimda yok yeni şehir dışına çıktım.
Ben OCCT den bakıyordum sanırım o da gösteriyordu ama şuan adı aklıma gelmeyen bir yazılım daha var her şeyin detaylı sıcaklığını gösteren hatırlayan varsa ismini yazarsa onu da kullanabilirsin.Vrm sıcaklığına hangi uygulamadan bakabilirim hocam?
HWInfo mu hocam?Ben OCCT den bakıyordum sanırım o da gösteriyordu ama şuan adı aklıma gelmeyen bir yazılım daha var her şeyin detaylı sıcaklığını gösteren hatırlayan varsa ismini yazarsa onu da kullanabilirsin.
Buydu evet.HWInfo mu hocam?