Babalar biri 5K diğeri 8K değer mi sizce? (ikinci el)
12100 F den upgrade ediyorum. H610M zaten OC desteklemiyor ilerisi için.Sıfırdan topluyorsan,daha başlamadıysan yapma derim.
Ama tek işlemci eksikse K serisi işlemci daha iyi ve değecektir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
F serisi normal kullanım12100 F den upgrade ediyorum. H610M zaten OC desteklemiyor ilerisi için.
Şuan stock kullanıyorum14600KF çok güçlü ve ısınan bir işlemci, bence hem anakart hem de güncel soğutucun yetmez o işlemciye(12100Fe yetecek ayarda bir soğutucu olduğunu düşünerek söyledim)
Anakartımın yetmeyeceğini de dedim zaten ilerisi için dedim.14600KF çok güçlü ve ısınan bir işlemci, bence hem anakart hem de güncel soğutucun yetmez o işlemciye(12100Fe yetecek ayarda bir soğutucu olduğunu düşünerek söyledim)
o zaman değer, ben de bi ara 14600k almayı düşünüyordum da sıfırının fiyatı uçunca amdye yöneldim.Alabilirsin temizseŞuan stock kullanıyorum
Thermalright Peerless Assassin 120 alacam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anakartımın yetmeyeceğini de dedim zaten ilerisi için dedim.
Değer 14600KF başka bir dünya ama o işlemciyi potansiyelinde çalıştırmak için güzel anakart şart. H610 varsa zorlama 14400F al geç.Babalar biri 5K diğeri 8K değer mi sizce? (ikinci el)
İşlemciye de olabilir ki hocam? Hele ki zaten pinli yapıda bile değil istesen de bozamazsın.o zaman değer, ben de bi ara 14600k almayı düşünüyordum da sıfırının fiyatı uçunca amdye yöneldim.Alabilirsin temizse
3000 tl fazla verip %20 fazla fps alacaksın bütçe varsa daha geleceğe dönük olurYani değer diyosun.