Merhaba arkadaşlar benim almak istediğim sistemde i5 14400f islemci var fakat sistemde sogutucu yok bütçeyi de cok asmadan sogutucu almak istiyorum. Sorum FAZEON A3120TRA bu işlemciyi soğutur mu ? Ozlestirme seçeneklerinde +432 tl ye seçilebiliyor.
Soğutur.Merhaba arkadaşlar benim almak istediğim sistemde i5 14400f islemci var fakat sistemde sogutucu yok bütçeyi de cok asmadan sogutucu almak istiyorum. Sorum FAZEON A3120TRA bu işlemciyi soğutur mu ? Ozlestirme seçeneklerinde +432 tl ye seçilebiliyor.
Soğuması nasil olur 60 65 civarı mi 70 75 80ler civarına mi sabitler.Soğutur.
Demek istediğini anlamadımstok fan
soğutucu yoksa da stok fan alabilirsin 2. eldenSoğuması nasil olur 60 65 civarı mi 70 75 80ler civarına mi sabitler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Demek istediğini anlamadım
Stok var galiba ben +432 tl ye kule tipi fani alsam soğutması nasil olur diye sormak istedim. Diğer sotugutucular. Butcemi asiyor şuan. Normalde sıvı sogutucu düşünüyordumsoğutucu yoksa da stok fan alabilirsin 2. elden![]()
Hocam çok bir beklentiye girmemek gerek ama stok fandan iyidur ilerde thermalright oeerles assassin 120 se öneririmStok var galiba ben +432 tl ye kule tipi fani alsam soğutması nasil olur diye sormak istedim. Diğer sotugutucular. Butcemi asiyor şuan. Normalde sıvı sogutucu düşünüyordum
O işlemci fazla güç çekmiyor zaten. Sıradan 4x6 ısı borulu herhangi bir soğutucu işini görür.Stok var galiba ben +432 tl ye kule tipi fani alsam soğutması nasil olur diye sormak istedim. Diğer sotugutucular. Butcemi asiyor şuan. Normalde sıvı sogutucu düşünüyordum
Cok bir beklentim yok sonuçta 432 tl denk geliyor benim amacım suan butcem yetmediği icin beni ileri kadar soğukluk bakımından idare eder mi?Hocam çok bir beklentiye girmemek gerek ama stok fandan iyidur ilerde thermalright oeerles assassin 120 se öneririm
Baktığım kadarıyla bu sogutucuda 4x6 isi boruluO işlemci fazla güç çekmiyor zaten. Sıradan 4x6 ısı borulu herhangi bir soğutucu işini görür.
Bahsettiğimiz soğutucu hangisi?Cok bir beklentim yok sonuçta 432 tl denk geliyor benim amacım suan butcem yetmediği icin beni ileri kadar soğukluk bakımından idare eder mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baktığım kadarıyla bu sogutucuda 4x6 isi borulu
Sistemini yükseltme seçeneklerinde bulunan FAZEON A3120TRABahsettiğimiz soğutucu hangisi?
Yeterli gelir.Sistemini yükseltme seçeneklerinde bulunan FAZEON A3120TRA