Danteo0707
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
varmıdır f/p öneriniz kule tipi bekliyorum
Havitin 6 bakır borulu kule tipi sadece lga 1700 soketi olan soğutması var. İkinci elden veya kampanya olduğunda onu al. Biz 450 TL civarına almıştık. Elimde varsa bakayım yaz bana uygun yollu ayarlarım sana.varmıdır f/p öneriniz kule tipi bekliyorum
Thermalright phantom spirit e göre dahamı iyiHavitin 6 bakır borulu kule tipi sadece lga 1700 soketi olan soğutması var. İkinci elden veya kampanya olduğunda onu al. Biz 450 TL civarına almıştık. Elimde varsa bakayım yaz bana uygun yollu ayarlarım sana.
![]()
Havit Gamenote F2005 RGB Fan Kalın Versiyon Siyah
Havit Gamenote F2005 Kule Tipi Fan 120mm RGB İşlemci Fanı Bakır Boru Intel LGA1700www.havitstore.com.tr
Havitin 6 bakır borulu kule tipi sadece lga 1700 soketi olan soğutması var. İkinci elden veya kampanya olduğunda onu al. Biz 450 TL civarına almıştık. Elimde varsa bakayım yaz bana uygun yollu ayarlarım sana.
https://www.havitstore.com.tr/havit...tel-lga1700 sizde varsa dönebilirsiniz hocam
Değil tabi ki. O kadar bütçen varsa direkt onu al zaten. Bu daha ucuz yollu 14400f e rahat yeten bir soğutma o yüzden bunu attım.Thermalright phantom spirit e göre dahamı iyi
1000 bütcem varmı o bütcede hocam eger sizde havit var ise yardimci olursaniz aladabilrmDeğil tabi ki. O kadar bütçen varsa direkt onu al zaten. Bu daha ucuz yollu 14400f e rahat yeten bir soğutma o yüzden bunu attım.
O bütçelerde alabileceğin en iyi soğutma bu muhtemelen.1000 bütcem varmı o bütcede hocam eger sizde havit var ise yardimci olursaniz aladabilrm