Neler Yeni

İ5 14400f vs R5 7500F

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
Hocam ben de aynı sorun arasında kaldım bu bir nevi amd işlemci mi intel işlemci mi olayı gibi bişey.Benim tercihim büyük ihtimal vatan tarafında olacak çünkü parça kalitesine göre fiyatı çok çok daha iyi ki ben 2k da kullanacağım hikayeli oyunlarda.Fps testlerine de baktığımda 2kda intel önde çoğunda soğutması kolay olması açısından da intel önde anakart kalitesini falan demiyorum zaten vatandakinin.Sadece ölü soket o biraz kafada soru işareti bırakıyor ama ben kasayı değiştirirken komple değiştirdiğim için direkt sistemi satıp değiştiriyorum.Anakart değişeyim sonra da işlemci değişeyim sıkıntın yoksa vatandakini al geç.
Ben hiçbirşeyi değiştirmem Ki oyunla işim olmayacak tabii ki şimdi alsamda 1-2 ay oynayıp bırakcam Ben sistem yükseltmem.İstersem giderim yeni sistem alırım o yüzden intele sıcak bakıyorum.

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
şahsen ben 7500f işlemcili 4070s li sistem almak istiyordum ama ddr5 14400f de benim gözümde denktir , anakartının z790 olması da + sı
Aynıyız hocam ben de kasımı bekliyordum 7500f 4070s li sistem için ama testlerine de bakınca gördüm ki çok fark yok monitörüm de 2k alıp geçicem vatandakini yüksek ihtimal

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
Valla Cs deki fark mesela benim hiç gözüme gelmez çiçek gibi ben alıyorum adaya veda ediyorum artık bios kurulumunda gelirim foruma yardımcı olursunuz :D
Özelleştirmeden veya kendin sıvı soğutucu mu alcan yoksa hava soğutucu mu hocam

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
Aynıyız hocam ben de kasımı bekliyordum 7500f 4070s li sistem için ama testlerine de bakınca gördüm ki çok fark yok monitörüm de 2k alıp geçicem vatandakini yüksek ihtimal
Bende bekliyorum zaten 36.000₺ ye gelen bir sistem vardı özelleştirince 42.000₺ 3 kasımda gidicem vatana o sistemi verirlerse onu vermezlerse gidip bu sistemi alıcam (inteli yani)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özelleştirmeden veya kendin sıvı soğutucu mu alcan yoksa hava soğutucu mu hocam
Thermalrıght pearless se 120 alcam inventusta

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
Bende bekliyorum zaten 36.000₺ ye gelen bir sistem vardı özelleştirince 42.000₺ 3 kasımda gidicem vatana o sistemi verirlerse onu vermezlerse gidip bu sistemi alıcam (inteli yani)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Thermalrıght pearless se 120 alcam inventusta
İnteli alırsan rami 48e kasayı da corsair yapmanı öneririm bu arada ben de öyle yapıcam.İşlemci asus yapmaya gerek var mı bilmiyorum tam fiyat farkına değer mi diye düşünüyorum.

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
İnteli alırsan rami 48e kasayı da corsair yapmanı öneririm bu arada ben de öyle yapıcam.İşlemci asus yapmaya gerek var mı bilmiyorum tam fiyat farkına değer mi diye düşünüyorum.
Niye?

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
Cl değeri çok yüksek 16gb olan ramlerin kasayı da değiştirmek sana kalmış açıkçası onun bi nedeni yok sadece görüntü ve corsair daha köklü bir marka olduğundan dedim.İşlemciye gelince farkı bilmiyorum tam bilen biri öneri yaparsa onu da değiştirirsen veya değişmezsin ama rami kesin değiş

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Cl değeri çok yüksek 16gb olan ramlerin kasayı da değiştirmek sana kalmış açıkçası onun bi nedeni yok sadece görüntü ve corsair daha köklü bir marka olduğundan dedim.İşlemciye gelince farkı bilmiyorum tam bilen biri öneri yaparsa onu da değiştirirsen veya değişmezsin ama rami kesin değiş
direkt gelen ramleri satın lexar 6000mhz cl30 2x16 yapıştırın , kasa da hangisi hoşunuza gittiyse ikisi de güzel kasa

soğutucu da :

thermal biraz daha performanslı ama ikisi de yeterli olur

Redieew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Ali Avcı
direkt gelen ramleri satın lexar 6000mhz cl30 2x16 yapıştırın , kasa da hangisi hoşunuza gittiyse ikisi de güzel kasa

soğutucu da :

thermal biraz daha performanslı ama ikisi de yeterli olur
ikisi de uyumlu di mi hocam kasalarla

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
Top Bottom