R7 240 ideal gtx 750 ti da sevebilirsin snein kararıni5 2310 islemcim ve 8gb ramim var anakartımı resimlere ekledim r7 240 ekran kartı almak istiyorum sizce desteklermi iyi mi? ? ve kaç w psu ya ihtiyacım var
Alıntıyı görüntüle
monitörüm vga lı gtx 750 ti da yok sanırım hocam oyüzden r7 düsündüm vede psu 500 w mı gerek ?R7 240 ideal gtx 750 ti da sevebilirsin snein kararın
Psu da
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Yok. Pil ile bile çalışır o kart. 200W bile yeterli.monitörüm vga lı gtx 750 ti da yok sanırım hocam oyüzden r7 düsündüm vede psu 500 w mı gerek ?
Hocam sistemi ileride yukseltirseniz diye 500w dedim ama 300w yeterli olur sistemi yükselmiyecekseniz 300w yeter brn ilerde yukseltirsen diye psu sorunu cekemyin diye dedimmonitörüm vga lı gtx 750 ti da yok sanırım hocam oyüzden r7 düsündüm vede psu 500 w mı gerek ?
anladım hocam teşekkür ederimHocam sistemi ileride yukseltirseniz diye 500w dedim ama 300w yeterli olur sistemi yükselmiyecekseniz 300w yeter brn ilerde yukseltirsen diye psu sorunu cekemyin diye dedim
anladım hocam teşekkür ederim