Neler Yeni

I5 2500 GTX 750Ti sistem sürekli takılı kalıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tahir Kılınç
i5 2500 GTX750 Ti STRIX 8 GB RAM.
Sistemim 15 gündür Valorant oynarken birden takılı kalıyor. Ne ses ne tepki veriyor. Şimdi ise internette gezinirken daha ana ekrana gelmeden sürekli ama sürekli oluyor. İnternette bir sürü yol aradım çoğu çözümü denedim fakat işe yaramıyor format gibi klâsik şeyler.

yaman..k

80+ Silver
Ram ile alakalı olabilir memtest yapmakta fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tahir Kılınç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram ile alakalı olabilir memtest yapmakta fayda var.
2 slot var soldaki ramı çıkarttım sağda tek bıraktım görüntü vermedi sağdakini çıkarttım solda bıraktım görüntü verdi ancak bir süre sonra yine dondu

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Efehan
2 slot var soldaki ramı çıkarttım sağda tek bıraktım görüntü vermedi sağdakini çıkarttım solda bıraktım görüntü verdi ancak bir süre sonra yine dondu
Ram de bir sorun varmış gibi gözüküyor. Farklı ram slotunuz var mı belki slotta sorun vardır. Benzer bir sorun yaşadım yerlerini değiştirince çözdüm.

yaman..k

80+ Silver
Boş bir zamanınızda memtest yapın ancak büyük ihtimalle fail yazacaktır uygunundan 8 gb bir ram aramaya başla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tahir Kılınç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram de bir sorun varmış gibi gözüküyor. Farklı ram slotunuz var mı belki slotta sorun vardır. Benzer bir sorun yaşadım yerlerini değiştirince çözdüm.
2 slot tek mevcut maalesef ve bir çok kez yerlerini değiştirdim olmuyor dediğim gibi tek ram tutunca slotta açıldı ama 5 dakika geçmeden yeniden takıldı

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Efehan
Deneyebileceğiniz ram var mı başka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular