Çok saçma konuşuyorsun boş edebiyat yapma,sen celeronlu laptopu 100k'ya koysan onun piyasası 100k olmaz,piyasa demek,genel demek,anlık demek.ne biliyonda ne konusuyorsun demek
hazirandan bu yana 2. el ve 0 olarak laptop piyasasını arastırıyor ve biliyorum merak etme sen
ben o zaman celeron işlemcili laptobu 100k ya yükleyeyım onu da örnek ver o zaman piyasadan?D
sonucta piyasada sen zaten satılabilme ihtimaline pek bakmıyorsun...
Şu ne biliyorsun kısmına tekrar gelecek olursak 1 ay kadar önce celeron işlemci 4 gb ram 320 gb HDD laptobu 900 TL'ye anca satabildim ekran kartsız. Ederi o çünkü benzerinin masaüstüsünü toplayayım desen 500 etmez ama laptop olunca üstüne koyuyor. Bu ürüne bakarsan i5 4. nesil ve 8 gb ram dısında baska neyi var?
"Hiçbir şeyi"
1000tl mi ?1500tl diye düşünüyorum piyasaya bakmssak ederi bu bence hatta 1000 1200 TL bile olabilir
????? şakamısınız 3000tl ne 4.nesil i5 ekran kartı yok şakamısın en pahalı 2000 eder1000tl mi ?
en az 3000tl ye satabilirsiniz
Knkam senin yazdığın caps lock değil Bıg lock olmuş öyle bu nasıl büyük yazı sjdjjdkejfkakfjfCAPS LOCK KAPATIR MISIN LÜTFEN.
Dostum boş konusma kelimesinden baska bilgin yok mu senin?Çok saçma konuşuyorsun boş edebiyat yapma,sen celeronlu laptopu 100k'ya koysan onun piyasası 100k olmaz,piyasa demek,genel demek,anlık demek.
Bunu da ben mi öğreteyim sana ?
Ve ben bu laptopun piyasasını yukarıda attım,bir bak istersen.
Bir de piyasası bu demeleri yok mu????? şakamısınız 3000tl ne 4.nesil i5 ekran kartı yok şakamısın en pahalı 2000 eder
kanka dalgamı geçiyon alana yazık ya 3000tl ne ekran kartı olmayan laptopa azcık düşünseniz anlarsınızDostum boş konusma kelimesinden baska bilgin yok mu senin?
Hiç mi eğitim almadın hiç mi kitap okumadın hiç mi okulda derslerini dinlemedin veya daha okula gitmedin mi?
Biraz aklını calıstır 3.5 k ya rahatlıkla harici ekran kartlı i5 4. nesil üzeri bir laptop bulunurken kim alır 3k ya harici ekran kartı olmayan laptobu?
ederi max 2.200 olur arkadas koysun 3k ya satabiliyor mu acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de piyasası bu demeleri yok mu![]()
Bende senin gibi düşünüyorum zaten :/kanka dalgamı geçiyon alana yazık ya 3000tl ne ekran kartı olmayan laptopa azcık düşünseniz anlarsınız
benim bundan daha kötü laptobuma 2500tl istek geldi????? şakamısınız 3000tl ne 4.nesil i5 ekran kartı yok şakamısın en pahalı 2000 eder
Ben 3000 eder diye bir şey mi dedim ?Dostum boş konusma kelimesinden baska bilgin yok mu senin?
Hiç mi eğitim almadın hiç mi kitap okumadın hiç mi okulda derslerini dinlemedin veya daha okula gitmedin mi?
Biraz aklını calıstır 3.5 k ya rahatlıkla harici ekran kartlı i5 4. nesil üzeri bir laptop bulunurken kim alır 3k ya harici ekran kartı olmayan laptobu?
ederi max 2.200 olur arkadas koysun 3k ya satabiliyor mu acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de piyasası bu demeleri yok mu![]()